Σπουδαία εμφάνιση και μεγάλος πόντος για την Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών  και  την 16η αγωνιστική. Ο εκπληκτικός Φοίνικας Αλεξανδρούπολης έδειξε μπροστά στους διακόσιους και πλέον φιλάθλους του, ότι βρίσκεται σταθερά σε ανοδική πορεία. Μετά από την μεγάλη νίκη μέσα στην έδρα της  πρωτοπόρου ΕΑΛ ΛΆΡΙΣΑΣ σήμερα ηττήθηκε στα σημεία και δικά του λάθη από την Ν. Γενεά με 2-3 σετ.
Η ομάδα του Δημήτρη Τσουλκανάκη με αυτή την εμφάνιση έδειξε πως ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης μόνο τυχαία δεν αποτελεί μια σταθερή δύναμη στην άκρως απαιτητική Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών. Κορυφαίες της αναμέτρησης οι : Megan Vander Meer –  Μaρκούλη – Κοντογιαννογλου . 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών σε όλη την Αν.Μακεδονία και Θράκη και πλέον έχει βάλει γερές βάσεις για να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα.
               Με εκτίμηση
          
          Θεόδωρος Βουρδόλης
Προηγούμενο άρθροΚαι στην Κίναρο υπάρχει εθνική κυριαρχία! (γράφει ο Θεοφάνης Μαλκίδης)
Επόμενο άρθροΣταύρος Κελέτσης: «Ο Υπουργός επιθυμούσε να συναντήσει τη συγκεκριμένη αντιπροσωπεία. Zήτησε η συνάντηση να γίνει στο αεροδρόμιο, όπου και συναντήθηκαν»