«Εγείρει πολλά ερωτήματα η συγκεκριμένη υπόθεση» δήλωσε ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας, αναφερόμενος στην υπόθεση εμπρησμού στον Ασπρόπυργο και τη σύλληψη του Τούρκου υπηκόου.

Σε συνέντευξή του στο STAR ο Βασίλης Κικίλιας είπε: «Υπάρχουν ερωτήματα, που πλανώνται και γι’ αυτό και για τα περσινά περιστατικά στην Αλεξανδρούπολη και στον Έβρο».

Σημείωσε πως για την υπόθεση έχει επιληφθεί η αντιτρομοκρατική και έχει οριστεί τακτική δικάσιμος. Μεταξύ άλλων υπογράμμισε: «Είναι στρατηγικής σημασίας στη Βόρεια Ελλάδα ο Έβρος, η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη για εμάς, έχει τεράστια συμφέροντα ενεργειακά, εθνικά, νατοϊκά, και αισθάνομαι ότι πλέον εκφεύγει από την αρμοδιότητα της Πυροσβεστικής».

«Γι’ αυτό ανέβηκα στον Έβρο με τον κ. Νίκο Δένδια» ανέφερε, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, σχετικά με την πρόσφατη σύσκεψη που είχε στην Αλεξανδρούπολη με στελέχη των υπηρεσιών του Δημοσίου που εμπλέκονται στην αντιπυρική προστασία και με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας. Όπως πρόσθεσε, συνδράμει στη διαλεύκανση των εμπρησμών και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με τον κ. Χρυσοχοΐδη και τον Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ.

Προηγούμενο άρθροΕλλάδα – Βουλγαρία: Στον “αέρα” η συμφωνία νερού
Επόμενο άρθροΑκύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών λόγω εξαγοράς βουλευτών: Σ. Βούλτεψη, Ζ. Κωνσταντοπούλου, Π. Καμμένος (γράφει ο Δρ. Ιωάννης Αμπατζόγλου)