Σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα από την 4η ΥΠΕ, τέσσερις είναι οι εμβολιασμένοι ασθενείς βρίσκονται στις ΜΕΘ από τους συνολικά 59 (ποσοστό 93,2%), ενώ εχθές νοσηλεύονταν δύο πλήρως εμβολιασμένοι ασθενείς.

Παραμένουν σε ποσοστό κατά πολύ άνω του 90% οι ανεμβολίαστοι ασθενείς με κορωνοϊό στις ΜΕΘ των νοσοκομείων της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας, δηλαδή σε 14 νοσοκομεία 14 της Κεντρικής-Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, σύμφωνα με τα στοιχεία που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα από την 4η ΥΠΕ, τέσσερις είναι οι εμβολιασμένοι ασθενείς βρίσκονται στις ΜΕΘ από τους συνολικά 59 (ποσοστό 93,2%), ενώ εχθές νοσηλεύονταν δύο πλήρως εμβολιασμένοι ασθενείς.

Όσον αφορά τους ασθενείς που νοσηλεύονται στις απλές κλίνες των νοσοκομείων της 4ης ΥΠΕ, 48 είναι οι εμβολιασμένοι από τους 240, παρατηρώντας, έτσι, μία αύξηση συγκριτιά με τα αντίστοιχα χθεσινά δεδομένα που από τους 227 ασθενείς 45 ήταν οι εμβολιασμένοι.

Υπενθυμίζεται ότι στην 4η ΥΠΕ υπάγονται τα νοσοκομεία ΑΧΕΠΑ, Ιπποκράτειο, Άγιος Παύλος και Θεαγένειο στη Θεσσαλονίκη και στην υπόλοιπη κεντρική/ανατολική Μακεδονία και Θράκη τα νοσοκομεία Χαλκιδικής, Κιλκίς, Γουμένισας, Σερρών, Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Κομοτηνής, Αλεξανδρούπολης και Διδυμοτείχου.

ΠΗΓΗ www.ethnos.gr

Προηγούμενο άρθροΜια βάρκα με ναρκωτικά προσπάθησαν να περάσουν από τον ποταμό Έβρο – Συνελήφθη ο διακινητής
Επόμενο άρθροΞεκινά την Παρασκευή η μεγάλη διακλαδική άσκηση “Παρμενίων 21″