Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έφθασαν το μεσημέρι της Κυριακής στην Αθήνα με στόχο να περάσουν κάποιες ημέρες διακοπών έχοντας παρέα το τρόπαιο των πρωταθλητών του NBA, με τα αδέρφια μάλιστα να παραχωρούν συνέντευξη τύπου με… απολαυστικές ατάκες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο:

Αρχικά ανέφερε: «Ευχαριστώ όλον τον κόσμο που μας βοήθησε να ζήσουμε το όνειρο μας. Χαρούμενοι που βρισκόμαστε πίσω και φέραμε και το κύπελλο γιατί περάσαμε μεγάλη διαδικασία για να το καταφέρουμε. Είμαι πάρα πάρα πολύ χαρούμενος που αυτό το τρόπαιο βρίσκεται στην Ελλάδα. Είναι κάτι απίστευτο. Θα το πάμε στα Σεπόλια, στα μέρη που μεγαλώσαμε, στου Ζωγράφου. Τώρα που το ανοίξαμε, ακόμα δεν το έχουμε πιστέψει τι έχει γίνει. Με σκληρή δουλειά από όλη την ομάδα και τους Έλληνες που μας στήριξαν και μας έσπρωξαν να πετύχουμε».

Για να προσθέσει: «Ακόμα δεν το έχω πιστέψει. Όλοι μου έλεγαν να μη δω τα higlightsxtagstartz αλλά ξυπνάω κάθε πρωί και βλέπω οι Μπακς είναι πρωταθλητές. Δεν ξέρω πως να το πιστέψω. Μόνο που τόσες χιλιάδες κόσμου μας περίμεναν, στην παρέλαση να φωνάζουν όλοι “Bucks in 6″, είναι τρομερό. Πάντα πίστευα σαν μικρό παιδί ότι ήθελα να ζήσω αυτό το όνειρο. Τώρα που το πετύχαμε είναι απίστευτο. Δεν με νοιάζει να βάλω ένα μπλουζάκι με το πρωτάθλημα. Όλες αυτές οι στιγμές που έζησα στα αποδυτήρια, στο γήπεδο. Θέλω να το ξαναζήσω. Το ζούμε αυτή τη στιγμή, αλλά θέλω να ξαναγίνει. Είναι τόσο ωραίο, έστω κι αν κράτησε ένα βράδυ όλοι μαζί. Μακάρι να γινόμαστε καλύτεροι ως ομάδα, να είμαστε πεινασμένοι και να ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές. Όχι μόνο με το Μιλγουόκι αλλά και με την Εθνική. Άμα έχουμε χαμηλά το κεφάλι και με τον Θεό δίπλα μας. Το συναίσθημα αυτό είναι εθιστικό. Θέλω να το ξαναζήσω. Θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι, να φτάνουμε στα όρια μας. Άμα συνεχίσουμε θα κάνουμε τρομερά πράγματα στην καριέρα μας».

ΠΗΓΗ www.metrosport.gr

Προηγούμενο άρθροΒγήκαν για “ψάρεμα” 88 τουρκικά αλιευτικά σε Λήμνο, Λέσβο, Σαμοθράκη, Θάσο
Επόμενο άρθροΔημήτρης Δαρούσης: “Κινδύνεψε ο Λαγυνάς απο την πυρκαγιά”