Σε ανάρτηση του ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Οικισμών και Καθημερινότητας του Δήμου Αλεξανδρούπολης κ. Γιάννη Βαταμίδη αναφέρει: 

Λίγες μόνο ώρες άντεξε το ειδικό υλικό που τοποθέτησε το συνεργείο των εργολάβων με σκοπό να επιτευχθεί η απόλυτη ισόπεδη επιφάνεια και να γίνει η τελική επίστρωση του ειδικού ελαστωμερούς υλικού στο Κέντρο νεότητας.

Παρά την περίφραξη (η οποία ξηλώθηκε για πολλοστή φορά) και τις πινακίδες, κάποιοι θεώρησαν πλάκα  (  αστείο(  μαγκιά (  να εισέλθουν στο χώρο και να καταστρέψουν ολοσχερώς το υλικό πατώντας επάνω και χαράζοντας συνθήματα.


Νοιώθω εξοργισμένος γιατί ορισμένοι δεν σέβονται τον κόπο και την αγωνία μας να κάνουμε έστω και αυτό το μικρό έργο στην Ελλάδα που τα πάντα συμβαίνουν και προχωρούν με αφάνταστη δυσκολία. Δεν κατανοούν πως τον λογαριασμό τον πληρώνουμε όλοι μας και δεν περισσεύει ούτε ευρώ.

Προηγούμενο άρθρο3ο Φεστιβάλ Πελαργών στον Πόρο στις 8 και 9 Ιουνίου 2018
Επόμενο άρθροΒραδυνή Θεία Λειτουργία στην Ι. Μ. Αλεξανδρουπόλεως , ειδικά αφιερωμένη στους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ΄ Λυκείου που θα διαγωνισθούν στις Πανελλήνιες εξετάσεις