Όπως αναφέρει ο Καθηγητής Αιματολογίας κ. Ιωάννης Κοτσιανίδης

Για πρώτη φορά μετά από 31 συναπτά έτη λειτουργίας της, η μοναδική Αιματολογική κλινική της περιφέρειας Αν. Μακεδονίας Θράκης με πληθυσμό >600.000 ψυχές κινδυνεύει να κλείσει, θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές χιλιάδων συνανθρώπων μας με λευχαιμία και άλλους αιματολογικούς καρκίνους.

Εκεί οδηγεί η αιφνίδια απόσπαση της μίας από τους μόλις δύο επιμελήτριες ειδικούς Αιματολόγους της κλινικής, χωρίς την παράλληλη αντικατάστασή της, από τον διοικητή της 4ης ΥΠΕ.

Χωρίς να ενημερωθώ ο διοικητής της 4ης ΥΠΕ, μετακίνησε την εν λόγω ιατρό αναιτιολόγητα στο ΑΝΘ «Θεαγένειο» Θεσσαλονίκης, για δήθεν υπηρεσιακούς λόγους, καταμεσής της Μεγάλης Εβδομάδας, αφήνοντας ακάλυπτη την κλινική και έκθετους τους χιλιάδες ασθενείς της. Κόντρα σε αυτή την αδιανόητη εξέλιξη θα υπερασπιστώ με όλες μου τις δυνάμεις την εύρυθμη λειτουργία και τους πολυάριθμους ασθενείς της Αιματολογικής Κλινικής του ΠΓΝΑ, γνωστής σε όλη την Ελλάδα για το σημαντικό έργο της. Δεν θα αφήσω να καταλήξει το τριτοβάθμιο κέντρο μας σε παράρτημα των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης λόγω διοικητικών αυθαιρεσιών εν έτει 2018…

Προηγούμενο άρθροΣύμφωνο συνεργασίας ανάμεσα στην Περιφέρεια ΑΜΘ και «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Επόμενο άρθροΛαμπάκης προς Κυβέρνηση: “Αφήστε επιτελούς τους Δήμους να διοικηθούν”