Γράμμα στον Έλληνα ψηφοφόρο

Αγαπητέ συν- Έλληνα! έφθασε η ημέρα των Ευρωεκλογών, η ημέρα που αποφασίζεις ΕΣΥ για το ποιός θέλεις να σε αντιπροσωπεύει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Ποιός θέλεις να υπερασπίζεται την χώρα σου ,στο μεγάλο αυτό παζάρι, που ως Κοινοβούλιο, αποφασίζει με την ψήφο των εκλεκτών σου, το μέλλον της Ευρώπης και των επομένων γενεών, το μέλλον των κρατών –εθνών  και των ιστορικών παρακαταθηκών τους.

Είναι η ώρα που η μνήμη οφείλει να συνδράμει στην απόφασή σου

Τους τελευταίους δύο μήνες ακούς υποσχέσεις , συνθήματα πατριωτισμού, παροτρύνσεις ψήφου «για να πλησιάσει η χώρα μας στην Ευρώπη», πουθενά όμως δεν αναφέρονται οι δεινοί πολιτικοί ρήτορες, σε ποια Ευρώπη στοχεύει να πλησιάσει η χώρα. Στην Ευρώπη την αλωμένη από τις πολυεθνικές και τα αρπακτικά των fans,στην Ευρώπη του δικαιωματισμού, και της ασφυκτικής απαγορεύσεως σε ότι μη ελεγχόμενο δημιουργικό.  Στην Ευρώπη των ισλαμιστών που άνευ αιδούς ,προσεκάλεσε η κυρία Μέρκελ και που η Ελλάδα αναγκαστικώς υποδέχεται ως είσοδος της Ευρώπης από την Ασία. Στην Ευρώπη της μονοκρατορίας της woke culture,της μοναδικότητος της Νεοταξικής αλήθειας, της ευνουχισμένης παιδείας και του προελαύνοντος με ήχους και παρελάσεις  επιβαλλομένου δικαιωματισμού. 

Σκέψου αγαπητέ ψηφοφόρε την ευθύνη σου για την Ευρώπη ,που δημιουργήθηκε για σένα χωρίς εσένα. Για εσένα που δεν πήγαινες να ψηφίσεις, γιατί σε άφησαν να πιστεύεις ότι δεν ήσουν απαραίτητος και αποφάσιζαν οι σοφοί κομματικοί παράγοντες για εσένα. Βρέθηκε λοιπόν να εκπροσωπεί την χώρα σου, μέσω κομματικού σχηματισμού, αλλοδαπή μη διαθέτουσα Ελληνική παιδεία, ελληνικότητα  κατά Κ. Τσάτσο, αλλά ακόμη και τις στοιχειώδεις εκείνες γνώσεις, που θα της επέτρεπαν να λειτουργήσει εντός του ευρωκοινοβουλίου υπέρ της Ελλάδος, αφήνοντας εθνικό αποτύπωμα. Έστειλες με την ανοχή σου και την αδιαφορία σου, ανθρώπους που δεν πιστεύουν στην Ευρωπαϊκή ένωση, πιστεύουν όμως στην ατομική οικονομική ευμάρεια που προσφέρει σε έκαστον εκ των εκλεγμένων. Αυτοί βλάπτουν την χώρα μας, ενεργώντας βάσει κομματικών ανθελληνικών επιταγών. Σκέψου, αν επιθυμείς να λειτουργεί η πατρίδα σου υπό την πίεση και την «μοναδική γνώση» των εκλεκτών του χρήματος και του ενδοτισμού. Είναι αυτό που δεν σου λέει κανένα κόμμα εξουσίας, αλλά γι αυτό θέλουν την ψήφο σου, για να προωθούν τα ενεργούμενά τους σε διεθνή φόρα, που θα τους εξασφαλίζουν χρήμα και δύναμη για τους οικείους τους. Που θα τους γαλουχήσουν στην έμμισθη υποταγή και στον άνευ κόπου πλουτισμό, έως και στην προδοσία επενδεδυμένη με την αναγκαιότητα ειρήνης. Τα μεγάλα λόγια περί  ευρωπαϊκής συνοχής και κοινής ευρωπαϊκής προοπτικής, ηχούν πλέον κακόηχα, όπως άλλωστε και οι σειρήνες των ανεκπληρώτων διαχρονικά υποσχέσεων. Η ανέχεια ταλανίζει την μέση Ελληνική οικογένεια και οι ανάγκες της δυστυχώς δεν καλύπτονται από την εικονική ευμάρεια που σου σερβίρουν καθημερινώς ,τα εξηρτημένα ΜΜΕ.Η πατρίδα μας, δεν είναι η ισχυρή χώρα που σου λένε, γιατί την φτωχοποίησε το ΠΑΣΟΚ με την αναγκαστική της είσοδο στο ΔΝΤ με ψευδή οικονομικά στοιχεία και την υποθήκευσε ο ΣΥΡΙΖΑ για 99 χρόνια. Πρίν την οριστική υποθήκευση, είχε φροντίσει να την μετατρέψει σε χώρο από χώρα, καταργώντας τα σύνορα και καλώντας εδώ, τους πτωχούς της γής. Τα ατοπήματά του, δεσμευτικά για όλους, ταλαιπωρούν το κάθε Έλληνα. Σου προσφέρει όμως, ως αντίδωρο των ανοχών σου και της διαχρονικής  αδιαφορίας σου , την αμφιβόλου αισθητικής παράσταση του εξ Αμερικής ελθόντος «ηγέτου του». Σε αυτήν την παράσταση δυστυχώς, συμμετέχουν και πολλοί εκ των πολιτικών της κάποτε απαστραπτούσης ηθικά  ΝΔ, προσπαθώντας να ασκήσουν πολιτική μέσω του σχολιασμού και γιατί όχι της σκωπτικής προσεγγίσεως του «πόθεν έσχες» του πολυχρώμου Ελληνοαμερικανού. Κοινώς οι άνθρωποι που υπηρετούν και αποδέχονται το «έσχες», χωρίς να τους απασχολεί το «πόθεν», αντιπολιτεύονται τον πολύχρωμο νέο, με δόρυ που δεν το χρησιμοποιούν για τους ομόσταβλούς τους. Είναι η ελεγχομένη αντικειμενικότητα.

Ζείς «συναγωνιστή της ζωής», την εικονική πραγματικότητα, για άλλη μία φορά ,που σου προσφέρουν τη συνδρομή των ακριβομισθωμένων επικοινωνιολόγων, πολιτικοί μικρών ικανοτήτων και τεραστίων οικονομικών δυνατοτήτων, που τους επέτρεψες εσύ να αποκτήσουν. Εσύ, εγώ, εμείς, που δεν θυσιάσαμε μία ώρα από την Κυριακάτικη ανάπαυση, για να ψηφίσουμε στις προηγούμενες εκλογές για το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Ίσως μας αδικώ, γιατί πιθανόν να ψήφισες, ψηφίσαμε,  τον γνωστό αθλητή, τον εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, τον ταλαντούχο ηθοποιό, την καϋμένη πτωχή μετανάστρια που καθαρίζει σκάλες για να ζήσει. Ίσως έζησες μέσω της ψήφου σου, την αίσθηση της πληρότητος για την στήριξή σου στον γνωστό πολιτικό γόνο, στην αναγνωρίσιμη διαμορφώτρια της κοινής γνώμης, μέσω των τηλεοπτικών εκπομπών που συμμετείχε ή ακόμη και στα γνωστά άτομα με αναπηρία που παλεύουν για την ζωή τους με αξιοπρέπεια. Ίσως πάλι αισθάνεσαι, ότι η Ευρώπη της διανομής οικονομικών πόρων του παρελθόντος εξέλειπε, οπότε η σημερινή, δεν σε αφορά.

Ώρα ευθύνης με αντίσταση στο ευτελές και στήριξη του υγιούς εθνικού πατριωτικού που θα στείλεις στο Ευρωκοινοβούλιο.

Θυμήσου πρίν ψηφίσεις πόσες φορές, σε πρόδωσε ως Έλληνα η ΕΕ. Πόσες φορές απαίτησε, ανεμπόδιστη από τους εγχωρίους εκλεγμένους, την αποδοχή σου στο να γίνει η πατρίδα μας ο χώρος διαμονής των λαθρομεταναστών, που οι «σοφοί» της απεφάσισαν. Πόση πίεση άσκησε, στο να ονομασθούν τα Σκόπια Β.Μακεδονία, προσφέρονάς τους γλώσσα και εθνότητα, συγκατατιθεμένων των εγχωρίων Εφιαλτών. Ακόμη και στην προσπάθεια υπονομεύσεως κράτους μέλους της, της Κύπρου, έδειξε προθυμότητα, με την αποδοχή της προτάσεως εισόδου του Κοσσόβου στο Ευρωπαϊκό συμβούλιο, τη συνδρομή της Ελληνοφώνου γόνου. 

Θυμήσου την απαξιωτική συμπεριφορά των «ηγετών» της, στις τιτάνιες προσπάθειες του Αντώνη Σαμαρά, να κρατήσει την Ελλάδα που είχαν οι ίδιοι κάνει πειραματόζωο, εντός του ευρωζώνης.

Η ψήφος σου, επιβάλλεται να είναι  αντίσταση στο ευτελές, το ψευδές και τον προωθούμενο παρά φύση Δικαιωματισμό. Στον φασισμό της πολιτικής ορθότητος και την φασίζουσα Νεοταξική επιβαλλομένη πραγματικότητα.

 Η ψήφος σου είναι το όπλο σου, είναι η φωνή σου που εκφράζει την κοινή των Ελλήνων λογική, για την  υπεράσπιση του Ευρωπαϊκού πνεύματος και της ελευθερίας του λόγου, σε μία Χριστιανική Ευρώπη της ισότητος  όλων έναντι των νόμων, της προόδου, του ανθρωπισμού και του αλληλοσεβασμού. Χρησιμοποίησέ την εκπληρώνοντας το ΧΡΕΟΣ προς το Έθνος και την Πατρίδα.

Ο Αντώνης Σαμαράκης, σε φέρνει ενώπιον των ευθυνών σου:

«Ή θα διαλέξεις την σιωπή, για να μη χάσεις την βολή σου, την ησυχία σου,

Ή θα αντιδράσεις ,θ’ αντισταθείς, θ’  αγωνιστείς ,σε όλα αυτά τα αποτρόπαια ,τα εφιαλτικά που γίνονται για σένα υποτίθεται, αλλά χωρίς εσένα»

Με εκτίμηση

Μαρία Γιαλαμά.

Προηγούμενο άρθροΠρωτοβουλία συνάντησης Δερμεντζόπουλου, αυτοδιοικητικών παραγόντων, με τον Υπουργό Επικρατείας, Άκη Σκέρτσο και τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό, Θανάση Κοντογεώργη
Επόμενο άρθροΜ. Ζαμπάρας: To θέατρο του παραλόγου από το ΥΠΕΝ για τα μεταλλεία της Κίρκης