Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Καβάλας η Διεθνής Διασυλλογική διοργάνωση Φιλίππεια 2017 (ηλικίες 9-12 ετών) με τη συμμετοχή 500 περίπου κολυμβητών-τριων από Ελλάδα και Βουλγαρία.

Το επίπεδο των αγώνων για άλλη μια χρονιά ήταν πολύ υψηλό, με τη συμμετοχή μεγάλων παραδοσιακά κολυμβητικών δυνάμεων της Β. Ελλάδος.

Η ομάδα μας αγωνιζόμενη με 59 κολυμβητές – τριες, εκ των οποίων πάρα πολλοί ηλικίας 9 ετών (στην παρθενική τους εμφάνιση στις προαγωνιστικές κατηγορίες), πραγματοποίησε τρομερή εμφάνιση για την πρώιμη αυτή περίοδο, συγκέντρωσε  17 χρυσά, 12 ασημένια 6 χάλκινα (σύνολο 35 μετάλλια) και κατέκτησε την ΚΟΡΥΦΗ στην άτυπη κατάταξη των ομάδων, αγωνιζόμενη μάλιστα μόλις στις 2 από τις 3 αγωνιστικές ενότητες…

Στα επιμέρους βραβεία των αγώνων, τα οποία τελικά ήταν μόλις 3… τα 2 απονεμήθηκαν στον ΟΦΘΑ και συγκεκριμένα στους  Σοφία Παλακίδου και Γιώργο Πεχλιβανίδη πουπραγματοποίησαν το 3 στα 3 σε χρυσά μετάλλια στα ατομικά τους αγωνίσματα και κατέκτησαν το κύπελλο της διοργάνωσης (το 3ο κατέκτησε ο κολυμβητής του ΟΘΑΚ Σκαρής Ιωάννης).

Πραγματοποιήθηκαν 3 ρεκόρ αγώνων από τους Πεχλιβανίδη Γιώργο στα 200μ. Ελεύθερο  11 ετών, Ντούμα Ευάγγελο στα 100μ. Πρόσθιο 10 ετών και Τσομπάνη Αναστασία στα 100μ. Πρόσθιο 10 ετών, 1 ρεκόρ ομάδας από τον Ντούμα Βαγγέλη στα 200 ελεύθερο 10 ετών,   55 ατομικά ρεκόρ, ενώ 6 αθλητές κέρδισαν το έπαθλο ατομικής βελτίωσης της ομάδας (Βουρδόγλου Βασίλης, Γιουβανάκης Λευτέρης, Καλαιτζίδη Μαρίνα, Σιδηροπούλου Σοφία, Τζιορίδης Δημήτρης, Παπαδοπούλου Κων/να) !

Βρισκόμαστε μόλις στην αρχή της περιόδου… Όλα τα παραπάνω δείχνουν την πολύ σωστή και οργανωμένη δουλειά που πραγματοποιείται στα τμήματα της ομάδας μας εδώ και 13 χρόνια, συνδυάζοντας την σωστή διαπαιδαγώγηση, την άψογα κολυμβητική τεχνική κατάρτιση, τα αποτελέσματα και πάνω από όλα τη διάρκεια στο χρόνο!

Ένα τεράστιο ευχαριστώ εκ μέρους όλων στον πατέρα – φωτογράφο της ομάδας μας κ. Χάρη Γκουγκουλάκη που αφιερώνει τον προσωπικό του χρόνο στους αγώνες  , για να μας θυμίζει μέσα από τις φωτογραφίες του στιγμές των αγώνων με χαρές, λύπες, χαμόγελα και επιτυχίες!

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους γονείς της ομάδας μας που έδωσαν για ακόμη μια φορά δυναμικό παρών στις κερκίδες, ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια των κολυμβητών, του προπονητή και της ομάδας.

Τέλος Προπονητικά την αποστολή την υποστήριξε ο Τάσος Καλλιτσάρης  και από το Δ.Σ. του ΟΦΘΑ την αποστολή συνόδευσαν ο Έφορος του Προαγωνιστικού τμήματος Κωνσταντίνος Αλεξάκης και ο Γενικός Γραμματέας  Χρυσοβαλάντης Σαΐρης .

            Keep swimming!!!

Για τον ΟΦΘΑ    Το Δ.Σ.  & ο προπονητής

Προηγούμενο άρθροΜαξίμου προς Άγκυρα: «Οι μεταρρυθμίσεις στη Θράκη δεν είναι θέμα της Τουρκίας»
Επόμενο άρθροO Διεθνολόγος-Στρατηγικός αναλυτής κ. Αθανάσιος Δρούγος σχολιάζει στον MAXIMUM FM 93,6 και στο Δημήτρη Κολιό , την επίσκεψη Τσαβούσογλου στην Θράκη