Απάντηση περί της αναβάθμισης και της αυτονόμησης του Νοσοκομείου Διδυμότειχου από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα μέσω του γραφείου της Γενικής Γραμματείας του, μας εστάλει έπειτα από αίτημα της  Πρωτοβουλίας Συλλόγων και Φορέων για την Αναβαθμισμένη Αυτονόμηση του Νοσοκομείου  Διδυμοτείχου και είναι η εξής:

Προς: Πρωτοβουλία Συλλόγων και Φορέων για την Αναβαθμισμένη Αυτονόμηση του Νοσοκομείου  Διδυμοτείχου

Κατόπιν αιτήματος σας που μας προωθήθηκε από τον βουλευτή Έβρου κ. Γιώργου Καΐσα, ενημερώνουμε πως σχετικά με τους οργανισμούς Νοσοκομείων και τις διασυνδέσεις και αποσυνδέσεις των νοσοκομειακών μονάδων ανά την επικράτεια, υπάρχει σε διαβούλευση από το Υπουργείο Υγείας νομοσχέδιο που αφορά τη συνολική αναδιάρθρωση του ΕΣΥ.

Αμέσως μετά την ψήφιση του συγκεκριμένου νομοσχεδίου θα ακολουθήσουν οι απαραίτητες Υπουργικές Αποφάσεις που θα καθορίζουν τα επιμέρους ζητήματα, στα οποία περιλαμβάνεται και αυτό της αυτονόμησης του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, η οποία, όπως σας έχει σε κάθε τόνο αναφερθεί, είναι δεδομένη.

Επομένως, δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος ανησυχίας, καθώς το θέμα, όπως σας έχει επισημανθεί ήδη, είναι απλώς τεχνικού χαρακτήρα και αφορά τον χρόνο κατάθεσης του νομοσχεδίου προς ψήφιση στη Βουλή.

Καλή συνέχεια στο έργο σας

Με εκτίμηση,

Σταύρος Παναγιωτίδης

Προϊστάμενος Γραφείου Κοινωνικών Πολιτικών Πρωθυπουργού

Γενική Γραμματεία Πρωθυπουργού
Βασ. Σοφίας & Ηροδότου 1
10674 Αθήνα

Προηγούμενο άρθροΑναρτήθηκαν οι Πίνακες Υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης των οργάνων της ΝΟ.Δ.Ε. ΕΒΡΟΥ
Επόμενο άρθροΑναστάσιος Δημοσχάκης: “Τα Δημόσια Έργα 30% ακριβότερα στον Βόρειο Έβρο! Επιμένει το Υπουργείο Υποδομών να πληρώνουν οι φορολογούμενοι 30% ακριβότερα!”