Στο Γυμνάσιο Σουφλίου βρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πρωτογενούς Τομέα του Δήμου Σουφλίου κ. Δημήτρης Δαρούσης . Σε ανάρτηση του αναφέρει:

Σήμερα είχα την ευκαιρία να συναντηθώ στο Δημαρχείο με μαθητές της Γ’ Γυμνασίου
Σουφλίου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια ενός πρότζεκτ που αφορά τον εντοπισμό σκουπιδιών στη φύση στο τόπο κατοικίας τους.

Στόχος των παιδιών είναι σε συνεργασία με το Δήμο Σουφλίου ο καθαρισμός σημείων με σκουπίδια και την ανάρτηση πινακίδων σε αυτά τα σημεία για την αποτροπή της ρύπανσης τις οποίες θα φτιάξουν τα ίδια τα παιδιά από οικολογικά υλικά.

Τα παιδιά μου έκαναν αρκετές ερωτήσεις σχετικά με το που μπορεί κάποιος να πετάει τα σκουπίδια του, για τους μπλε καδους ανακύκλωσης καθώς επίσης και για το αν ο Δήμος διαθέτει σημείο στο οποίο μπορεί κάποιος να αφήσει παλιές ηλεκτρικές συσκευές προς ανακυκλωση.

Με τις πληροφορίες που συνέλεξαν έχουν σκοπό την έκδοση ενημερωτικού φυλλαδίου που θα διανείμουν στους κατοίκους της περιοχής μας .

Θέλω να συγχαρώ για την πρωτοβουλία αυτή τα παιδιά και τους καθηγητές τους.

Προηγούμενο άρθροΥπόμνημα των προέδρων του Δικτύου Συνδέσμων Βιοτεχνιών & Βιομηχανιών ΑΜΘ προς την Διακομματική Κοινοβουλευτική Επιτροπή για την Ανάπτυξη της Θράκης
Επόμενο άρθροΝεκτάριος Κελεσίδης: “Εδώ και 10 χρόνια ακούμε το σπίτι της γυμναστικής… και δεν το βλέπουμε…”