Επίσκεψη στον νόμο Έβρου πραγματοποίησε την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015 ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας για τη διεκδίκηση της ηγεσίας της ΝΔ.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας του κ. Μητσοτάκη στον Έβρο ήταν το συνοριακό φυλάκιο Καστανιών ενω στη συνέχεια επισκέφτηκε την Ορεστιάδα, το Διδυμότειχο, το Σουφλί και τις Φέρες, όπου σε όλες τις περιοχές είχε επαφές με τις τοπικές κοινωνίες.

Τέλος, το απόγευμα στην Αλεξανδρούπολη, συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Άνθιμο, καθώς και με φορείς στο επιμελητήριο Αλεξανδρούπολης . Τελείωσε το πρόγραμμα του με ομιλία σε ξενοδοχείο της πόλης.

Εκεί ανέπτυξε τις προτάσεις του για την ανανέωση της Νέας Δημοκρατίας ενώ παράλληλα , μίλησε και για την ανάγκη να υπάρξει αυτοκριτική

Κάλεσε του φίλους και τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας να συμμετέχουν ενεργά γιατί όπως ανέφερε «όσο πιο πολλοί ψηφίσουν τόσο πιο δυνατή θα είναι η Νέα Δημοκρατία»

Τον υποψήφιο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας καλωσόρισε στον Εβρο ο βουλευτης κ. Αναστασιος Δημοσχακης (και ως ο  μοναδικος βουλευτης της ΝΔ που εκλέχθηκε στην Θρακη)

Ακούστε τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη – υποψήφιο Πρόεδρο Νέας Δημοκρατίας

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ) 11-10-2015 by Maximum936fm on Mixcloud

Ρεπορτάζ Γιάννης Ναλμπάντης

Προηγούμενο άρθροΤα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής σε Α’ και Β’ ΕΠΣ Έβρου
Επόμενο άρθροΗλιακόπουλος Ηλίας: Προορίζουν την Ελλάδα για ‘αποθήκη ψυχών’ με αντάλλαγμα κονδύλια