Τον υποψήφιο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης υποδέχτηκε, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας του στον Έβρο, την Πέμπτη 15/10/2015 , ο Αν. Δημοσχάκης. Ο Βουλευτής Έβρου είχε αποστείλει με το πέρας της διαδικασίας ανακήρυξης των υποψηφίων επιστολή και πρόσκληση στους τέσσερεις υποψηφίους να επισκεφτούν και να αγκαλιάσουν τον Έβρο, ενημερώνοντάς τους για τα προβλήματα, αλλά και τις προοπτικές του Νομού. Μετά τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, σήμερα σειρά είχε ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος επισκέφτηκε πόλεις και χωριά του Νομού. Αφού πρωτίστως συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης κ.κ Άνθιμο, στη συνέχεια μίλησε σε στελέχη & μέλη της ΝΟΔΕ Έβρου στην Αλεξανδρούπολη καθώς και σε κεντρικό σημείο στην Ορεστιάδα.

Χαιρετισμό και καλωσόρισμα στο ξεκίνημα του οδοιπορικού του του απηύθυνε και ο Αν. Δημοσχάκης, τον οποίον παραθέτουμε στη συνέχεια:

«Καλέ μου φίλε και άξιε συνάδελφε μου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, σε καλωσορίζουμε στην πρωτεύουσα του Έβρου, την Αλεξανδρούπολη, και στα γραφεία της ΝΟΔΕ. Στα πρόσωπα των παρευρισκόμενων στελεχών και παραγόντων του κόμματος διαβάζεις το φιλόξενο ήθος των Εβριτών.

Συνόδευσα πριν από λίγες μέρες τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το ίδιο θα πράξω για σένα χωρίς εκπτώσεις και το ίδιο θα πράξω και για τους άλλους δύο υποψηφίους, οι οποίοι πιστεύω πως θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους.

Σου έστειλα προσωπική επιστολή και ανταποκρίθηκες. Σου περιέγραψα τα προβλήματα του Νομού και, όπως μου δήλωσες, θα αγκαλιάσεις τον Έβρο και θα συντελέσεις στην επίλυση των προβλημάτων του από όποιο αξίωμα & αν καθέξεις!

Θέλω να σου επισημάνω την ψυχολογία των Εβριτών που ανήκουν στην Νέα Δημοκρατία, αλλά και όσων αναμένουν πολλά από αυτήν. Ενδιαφέρονται για την ενότητα του κόμματος και τυχόν προβλήματα που προκύπτουν στην τρέχουσα διαδικασία δημιουργούν αρνητικό κλίμα στο εκλογικό μας σώμα. Εδώ είμαστε θεματοφύλακες της ενότητας του κόμματος, κοιτάξτε οι τέσσερεις να ανταποκριθείτε στην ιστορική σας ευθύνη απέναντι στο κόμμα σε αυτήν την κρίσιμη καμπή και να μην συνδέσετε την παρουσία σας με στεναχώριες.

Οι Βουλευτές κάθε Νομού θα κληθούν να διαχειριστούν τυχόν απόνερα και προβλήματα τοπικά, η δε Κοινοβουλευτική Ομάδα στο όλο της να τα ξεπεράσει σε εθνικό επίπεδο. Η επόμενη μέρα πρέπει να βρει την Ν.Δ. πιο ισχυρή, ενισχυμένη, αναζωογονημένη και με νέες ιδέες βασισμένες στις αρχές και τις αξίες της.

Σε καλωσορίζουμε και σου ευχόμαστε καλό οδοιπορικό!»

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη του υφυπουργού Υποδομών–Μεταφορών κ. Παναγιώτη Σγουρίδη και του γενικού γραμματέα Υποδομών κ. Γεώργιου Δεδέ στον Ο.Λ.Α.
Επόμενο άρθροΣυγκέντρωση διαμαρτυρίας γονέων για την απόφαση αύξησης τα τροφεία στους παιδικούς σταθμούς