Το Έπαθλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη το πρωί της Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015, με τον 6ο γύρο του θεσμού να συγκεντρώνει 32 συμμετέχοντες.

Η 20η Δεξιοτεχνία διοργανώθηκε από το Αθλητικό Σωματείο «Όμιλος Φίλων Αυτοκινήτου Αλεξανδρούπολης» και διεξήχθει  στο χώρο που βρίσκεται εμπρός από το «Grand Hotel Εγνατία».

Όσον αφορά τη διασπορά των συμμετοχών ανά κατηγορία, η Κατηγορία Α (αυτοκίνητα με μεταξόνιο έως 2,4 μέτρα) εφοδιάζει τον αγώνα με 6 συμμετοχές, τη στιγμή που στην Κατηγορία Β (αυτοκίνητα με μεταξόνιο από 2,41 έως 2,5 μέτρα) συμμετέχουν 8 οδηγοί. Η Κατηγορία Γ (αυτοκίνητα με μεταξόνιο μεγαλύτερο από 2,5 μέτρα) είναι η πιο πολυπληθής, αφού έχει συγκεντρώσει 18 αυτοκίνητα.

Όπως συμβαίνει με την πλειονότητα των αγώνων του θεσμού, ο αριθμός των συμμετοχών είναι μεγάλος, στοιχείο που καταδεικνύει για ακόμη μια φορά τη δυναμική του εν λόγω θεσμού.

Ρεπορταζ Γιαννης Ναλμπαντης

Προηγούμενο άρθροΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ «ΒΑΤΑΤΖΕΙΑ» ΕΝΑΣ ΘΕΣΜΟΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ Κείμενο του Καστροπολίτη Ιωάννη Α. Σαρσάκη
Επόμενο άρθροΑς βοηθήσουμε τον Ρόκι να γίνει καλά