Είχαμε πρόσφατα απόκριες. Συνεχίζουμε όμως να είμαστε ένα απέραντο καρναβάλι. Οι πολιτικάντηδες εδώ και επτά χρόνια ιδρωκοπούν να μας σώσουν. Αντ’ αυτού όμως μας πάνε πιο βαθιά στον πάτο. Όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις ήταν προκλητικά ανεπαρκείς, υπόδουλες στα ξένα συμφέροντα. Η σημερινή όμως- πρώτη φορά αριστερά- τα αποτελείωσε όλα. Ξεπούλησε την χώρα στυγνά υπό το πρόσχημα δημοκρατικών μεταρρυθμίσεων, βάζοντας την πιο βαθιά στα μνημόνια, ανοίγοντας τις πόρτες και τα παράθυρα αθρόας εισέλευσης ανέστιων οθνείων…….
Ασφαλιστικό, δηλαδή κρυφή επαχθής φορολογία, μεταναστευτικό και επαχθές χρέος μνημονίων, στραγγαλίζουν την χώρα, της οποίας ακούγεται πια μόνον ο επιθανάτιος ρόγχος…..
Όμως οι πολιτικάντηδες παραμένουν στις θέσεις τους, εκφωνώντας διαπρύσιους λόγους πως θα μας σώσει ο καθένας από την μεριά του….
Ένα απέραντο φρενοκομείο και μέσα εκεί το πτώμα της Ελλάδος. Που το σκυλεύει ο «Λεβέντης» με επίκληση «Οικουμενικής», ο Θεοδωράκης με «Πασοκικές ιδεοληψίες», η Φώφη με «κουλτουριάρικες Κορώνες» , αλλά και ο πολύς «Κούλης» με «σιγή ιχθύος» μπροστά στους πάτρονες του . Και εν τέλει ο χαριτόβρυτος Τσίπρας , θλιβερός νεκροθάφτης.
Σε όλα αυτά τα εξωφρενικά πολιτικά κνώδαλα και ψευτοδημοκρατικά αθύρματα, έρχεται να προστεθεί ο θλιβερός πρόεδρος Πάκης, που οργανώνει μόνον συσκέψεις χωρίς αποτέλεσμα……
Η Εκκλησία παντελώς απούσα, απαρνείται τον ίδιο τον εαυτό της, σιωπηλή σε όλες τις εωσφορικές προκλήσεις των καιρών, καλοβολεμένη στους δημοσιοϋπαλληλικούς θώκους της, βγάζει από το στήθος της μέχρι και τον Άγιο Σταυρό, όταν ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος πηγαίνει να προϋπαντήσει επήλυδες. Γιατί άραγε; Μήνυμα -προάγγελμα για μια επερχόμενη παγκόσμια θρησκεία ή δουλική υποταγή στους σφριγηλούς ασιατικούς ισλαμικούς πληθυσμούς;!
Ο στρατός μας παροπλίζεται συνεχώς καταντώντας σε ρόλο Φιλιππινέζας για την δημιουργία απέραντων HOT SPOTS . Οι στρατηγοί μας απόντες, οιμώζουν δυστυχώς μόνον μετά την αποστράτευση τους, πλην όμως χωρίς αποτέλεσμα.
Υπάρχει η αίσθηση πως η Ελλάδα έγινε μια απέραντη νεκρόπολη. Ούτε οι αγρότες με τις εν κατακλείδι αποφώλιες και μάταιες κινητοποιήσεις τους μπόρεσαν να ανάψουν την σπίθα για την πολυπόθητη ανατροπή των μυσαρών αριστεριστών. Ένα μπουκάλι τσίπουρο από τον μεγαλοτσιφλικά Μπούτα έφτασε να γίνει ισοδύναμο με τριάντα αργύρια στις όποιες ελπίδες ενός καθημαγμένου λαού…..
Ο λαός κοιμισμένος, εγκλωβισμένος ακόμη στην φενάκη της δήθεν κοινοβουλευτικής σωτηρίας του, προσδοκά πως θα σωθεί εντός μιας άφιλης Ευρώπης, της Ευρώπης του Kalergi των Rotschilds και του παλαίφατου μεγαλοτραπεζίτη Warburg και φανατικούς συνεχιστές τους την Μέρκελ, τον Γιούνκερ και τον Ρομπάι.
Αυτός ο λαός, δεν είναι σε θέση έστω και την τελευταία στιγμή να επιχειρήσει την ηρωϊκή έξοδο του Μεσολογγίου. Περιμένει καρτερικά και τον βιολογικό του θάνατο. Ο πνευματικός έχει ήδη επέλθει…..
Μόνιμη επωδός στην με μεταφυσική αγωνία ερώτηση «Που πάει η κατάσταση- αφυπνιστείτε;!» «Και τι να κάνουμε;», Θλιβερή διαπίστωση πως αυτό το συνονθύλευμα νεοραγιάδων δεν έχει καμιά σχέση με τις προηγούμενες γενιές Ελλήνων. Δεν έχει σχέση ούτε με τον Μιλτιάδη στον Μαραθώνα, ούτε με τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες, ούτε με Ρήγα Φεραίο, ούτε με τον Γέρο του Μοριά, ούτε με Καραϊσκάκη, Νικηταρά και τους άλλους τιμημένους αγωνιστές του 21, ούτε με τους αγωνιστές του 40 (βλέπε πολεμιστές στο ύψωμα 731) στα βουνά της Πίνδου, ούτε με τον Διγενή και τα παλικάρια του….
Η επερχόμενη δήωση είναι γεγονός. Η ψευδεπίγραφη «συβαριτική» ευμάρεια και ο εκκολαπτόμενος μικροαστισμός δεκαετιών, έχει επιφέρει τα τραγικά αποτελέσματα του…. Το σαράκι έχει μπει βαθιά στο κόκαλο αυτού του λαού. Ενός λαού που τρέφεται μόνον με αριστερές ιδεοληψίες, αρνούμενος το ζείδωρο φως των προγόνων μας.
Τα όργανα του σώματος δυστυχώς έχουν σαπίσει από το υφέρπον για δεκαετίες σκουλήκι της παγκοσμιοποίησης και του ψευδεπίγραφου αριστεροδιεθνισμού. Φρικτή νομοτέλεια σε όλα αυτά, ο θάνατος του ψευτορωμαίικου. Γιατί όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας αποδεικνύουν πως αυτό το «πράγμα» δεν είναι Ελλάδα….
Αναγκαίο πρόταγμα όμως μετά την εκκωφαντική καταστροφή. Να αναγεννηθούμε εκ της τέφρας, προευτρεπίζοντας μια Νέα Ελλάδα, απαλλαγμένη από την γάγγραινα της κοινοβουλευτικής αβελτηρίας , αναβαπτισμένη στις ιδέες και τις αξίες της φυσιοκρατίας, δηλαδή την άρρηκτη επανασύνδεση με την ράτσα μας αντλώντας ζείδωρο αρχαιοελληνικό φως σύμφωνα με την Πλατωνική φιλοσοφία, που θα αποτελέσει τον πολιτικό οδοδείκτη της μελλοντικής διακυβέρνησης μας. Η μάχη του Αρχαίου Ελληνικού πνεύματος με τον ανατολίτικο σκοταδισμό είναι συνεχής ανά τους Αιώνας…..

Προηγούμενο άρθρο«Λευκή» Καθαρά Δευτέρα στον ορεινό Δήμο Αλεξανδρούπολης
Επόμενο άρθροΧαροπαλεύει o 5χρονος – Συνελήφθη ο 35χρονος μουσουλμάνος που τον ξυλοκόπησε