Με ανακοίνωση τους στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook οι άνθρωποι της ΑΕ Κομοτηνής γνωστοποίησαν πως δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά συγχώνευση με τον ΓΑΣ Κομοτηνής κάτι που ήταν στις σκέψεις των ιθυνόντων των δύο συλλόγων της Θράκης εδώ και καιρό.

Το Δελτίο Τύπου της Α.Ε.Κ.:

«Το τμήμα μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής ανακοινώνει την διακοπή των συνομιλιών με τους ιθύνοντες του συμπολίτη ΓΑΣ “ΚΟΜΟΤΗΝΗ” για την δημιουργία μίας και ΕΝΙΑΙΑΣ ομάδας μπάσκετ που θα πρεσβεύει την Κομοτηνή πανελλαδικώς.

Η μη ύπαρξη ώριμου έδαφους για μία τέτοια συνεργασία είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορέσει να τελεσφoρήσει αυτή η σκέψη που είχε ξεκινήσει και από τις δύο πλευρές εδώ και μήνες…

Εμείς από το πρωί της Πέμπτης 9 Ιουνίου ξεκινάμε τον σχεδιασμό για την δημιουργία του ρόστερ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής και την συμφωνία με τον νέο προπονητή της ομάδας και παράλληλα ευχόμαστε στον συμπολίτη ΓΑΣ καλή πορεία στο ερχόμενο πρωτάθλημα…

Το ταξίδι συνεχίζεται με στόχο και όραμα και οδηγό την ανιδιοτελή μας αγάπη για το άθλημα. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε για το καλό του μπάσκετ της πόλης μας!

Η ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής»

 

Προηγούμενο άρθροΓκαρά Αναστασία: Ειδική περιοχή όλος ο Έβρος στον αναπτυξιακό… να διεκδικήσουμε αυτά που μας πρέπουν
Επόμενο άρθροΗ Θράκη εκπέμπει SOS: η Τουρκία, τα προβλήματα και οι λύσεις (Γράφει ο Γιάννης Νάκος)