ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ

🟦 Κάθε χρόνο από 1 Σεπτεμβρίου έως 30 Νοεμβρίου γίνεται η κατάθεση των δικαιολογητικών για τον επανέλεγχο και τη συνέχιση του Κοινωνικού Τιμολογίου για το επόμενο έτος. (Έκπτωση 50% στο Λογαριασμό Ύδρευσης Αποχέτευσης).

🟦 Για φέτος αλλάζει ο τρόπος κατάθεσης των δικαιολογητικών.

Ο λόγος αλλαγής: Εξαιτίας των έκτατων μέτρων για τον Κωρονοϊο COVID-19 θέλουμε να προφυλάξουμε τους συμπολίτες μας λόγω της μεγάλης προσέλευσης και συνωστισμού στα γραφεία της ΔΕΥΑΑ.

🟦 Γνωρίζοντας ότι στη ΔΕΥΑΑ εισέρχονται στο χώρο περιορισμένος αριθμός ατόμων, θα δημιουργηθεί μεγάλη αναμονή (ουρές) και ταλαιπωρία στην εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας.

🟦 Τρόποι Κατάθεσης Δικαιολογητικών :

α) Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση katanal@deyaalex.gr με αποδεικτικό ανάγνωσης (ως αποδεικτικό ότι τα κατέθεσαν). Μ’ αυτό τον τρόπο θα καταστεί άμεση επικοινωνία σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο πρόβλημα. (π.χ. λανθασμένο έγγραφο, παράληψη εγγράφου κ.α.) με απάντηση στο e-mail.

β) Με αποστολή συστημένης επιστολής (για να έχει ο καταναλωτής αποδεικτικό) στην διεύθυνση:

Δ.Ε.Υ.Α. Αλεξανδρούπολης

Τμήμα Καταναλωτών

Δ. Σολωμού 24

Τ.Κ. 681 32

Αλεξανδρούπολη

🟦 Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 25510 24018 – Τμήμα Εξυπηρέτησης Καταναλωτών

🟦 Που θα βρει ο Καταναλωτής την Αίτηση και τα Δικαιολογητικά:

α) Είναι αναρτημένα στο επίσημο site της ΔΕΥΑΑ στο www.deyaalex.gr στο πεδίο «Δελτία Τύπου» στο άρθρο «Κοινωνικά Τιμολόγια επανέλεγχος»

β) Στην είσοδο των γραφείων της ΔΕΥΑΑ σε έντυπη μορφή.

🟦 Για πρώτη φορά ένταξη στο Κοινωνικό: Με την ίδια διαδικασία που ακολουθείτε και στον επανέλεγχο.

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Α.ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

Προηγούμενο άρθροΕνδύσεις και επενδύσεις στο Αιγαίον Ύδωρ, ώστε να μη το δώσουμε, όπως την Ιωνία γη ~ Η πάλλευκη εσθήτα της Νίκης (των Χρήστου Κηπουρού και Πασχάλη Χριστοδούλου)
Επόμενο άρθροΗλίας Δαστερίδης: “Περίεργο ότι η εκδήλωση των 2 πυρκαγιών έγινε την ίδια ώρα…”