Μετά την ήττα της με 2-0 από την Ολύμπια Σόφια το πρωί του Σαββάτου, η Μικτή Θράκης γνώρισε άλλη μία, αυτή τη φορά πιο βαριά από την Μάσινακ Νις με 6-0 σήμερα το απόγευμα και τερμάτισε στην τελευταία θέση του του Βαλκανικού Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου που διοργανώνει ο Αθλητικός Όμιλος Θράκης στην Αλεξανδρούπολη.

Οι Σέρβες ήταν καλύτερες σε όλη τη διάρκεια του ματς και πήραν δίκαια το τρίποντο και την πρόκριση στον τελικό. Εκεί η Μάσινακ θα βρει μπροστά της τον ΠΑΟΚ, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στην 1η θέση με 4 βαθμούς καθώς αμφότερες είχαν απολογισμό μία νίκη και μία ισοπαλία στους αγώνες που έδωσαν.

Αξίζει να σημειωθεί πως και οι δύο ομάδες που αντιμετώπισε η Μικτή Θράκης είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο καθώς είναι πρωταθλήτριες στις χώρες τους με συμμετοχή στο Τσαμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Παρασκευής και του Σαββάτου:

Ναβόμπι Ιάσι – Μάσινακ Νις 1-1
ΠΑΟΚ – Ολύμπια Σόφια 5-0
Ολύμπια Σόφια – Μικτή Θράκης 2-0
Ναβόμπι Ιάσι – ΠΑΟΚ 1-1
Μάσινακ Νις – Μικτή Θράκης 6-0

Η βαθμολογία:

Μάσινακ Νις 4 (Σερβία)
ΠΑΟΚ 4
——————-
Ολύμπια Σόφια 3 (Βουλγαρία)
Ναβόμπι Ιάσι 2 (Ρουμανία)
——————-
Μικτή Θράκης 0

Μετά λοιπόν από αυτή τη βαθμολογία η Μάσινακ Νις από τη Σερβία θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στον αυριανό τελικό (Κυριακή 05/06, 19:00) και η Ολύμπια Σόφια θα κοντραριστεί με το Ναβόμπι Ιάσι για την τρίτη θέση στον μικρό τελικό (Κυριακή 05/06, 11:00).

Για τη Μικτή Θράκης στον απογευματινό αγώνα βασικές ξεκίνησαν οι:

Μανιάκα, Ναλμπάντη, Κατσαρού, Ζαχαρία, Γιαμπουρή, Περιβοπούλου, Καργιώτη, Βλάχου, Μετοικίδου, Ντεφίδου, Λισγάρα. Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Τσουκαλά, Πατεράκη, Σεβδαλή, Βασιλειάδου και Κουπετσίδου. Προπονητής της ομάδας που δημιουργήθηκε για αυτό το τουρνουά ήταν ο Πασχάλης Ζαπαρτίδης.

Δείτε φωτογραφίες από το ματς:

Ρεπορτάζ – Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Προηγούμενο άρθροΣτο Υπερταμείο μεταβιβάστηκαν και… οι τάφοι των Βενιζέλων στα Χανιά!
Επόμενο άρθροΟι υποψήφιοι για το ΔΣ και την εξελεγκτική επιτροπή στις εκλογές του Εθνικού Αλεξανδρούπολης