Ο Βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αν. Δημοσχάκης, σε σχέση με το  τεχνικό ζήτημα που οδήγησε στην ακύρωση της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας δηλωσε:

«Αυτήν την στιγμή η χώρα περνάει μερικές από τις δυσκολότερες στιγμές της από την απαρχή του Ελληνικού Κράτους. Η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας παραμένει στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων, εν μέσω μιας σημαντικής καμπής της ίδιας της της ιστορίας. Η σημερινή ατυχής εμπειρία πρέπει να εκληφθεί καθαρά ως ένα τεχνικό πρόβλημα και ζήτημα. Οι ευθύνες θα αποδοθούν εν καιρώ, αλλά τώρα δεν είναι η ώρα. Οφείλουμε στους χιλιάδες νεοδημοκράτες που έσπευσαν σήμερα στις κάλπες να ανασυνταχθούμε, να μάθουμε από τα λάθη μας και να εξασφαλίσουμε σύντομα την διεξαγωγή μιας τεχνικά άρτιας εκλογικής διαδικασίας.

Ένα τεχνικό ζήτημα δεν θα σταθεί εμπόδιο στη λειτουργία του 4ου πυλώνα του Δημοκρατικού Πολιτεύματος που είναι η Αξιωματική Αντιπολίτευση! Συστήνω ψυχραιμία και εσωστρέφεια. Δεν πρέπει μια τεχνική κρίση να μετεξελιχθεί σε πολιτική & κομματική κρίση. Αν δεν μπορούμε να λύσουμε ένα αυτονόητο πρόβλημα να μη γινόμαστε εμείς οι ίδιοι πρόβλημα! Και ας εκφράσουμε γενναία ένα ΣΥΓΝΩΜΗ στον κόσμο της Ν.Δ. και σε όλους τους Έλληνες, όπου και αν βρίσκονται!»

Προηγούμενο άρθροΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΔΕ ΕΒΡΟΥ
Επόμενο άρθροΔιανομή μανταρινιών από την Κοινωνική Σύμπραξη Δήμου Αλεξ/πολης