Πρόσφατα ο δήμος μας δια της Αντιδημάρχου Ενέργειας και Φυσικών Πόρων κας Ιντζεπελίδου Ελένης, συμμετείχε στην ημερίδα «Σύμφωνο των Δημάρχων-C-Track 50 Ελληνική Ημέρα Ενημέρωσης για την Ενέργεια» με στόχο την ενημέρωση για τις τρέχουσες εξελίξεις και το μακροπρόθεσμο ενεργειακό σχεδιασμό, καθώς και τις υφιστάμενες χρηματοδοτικές ευκαιρίες για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Στο πλαίσιο της ημερίδας πραγματοποιήθηκε Τελετή Υπογραφής του Συμφώνου των Δημάρχων, για όσους δήμους επιθυμούσαν να αναλάβουν δεσμεύσεις ενόψει του 2030 ή να επισφραγίσουν την υφιστάμενη δέσμευσή τους για τους ίδιους στόχους. Ο δήμος Αλεξανδρούπολης είχε προτάσεις ; και ποιες ήταν αυτές.

Καλές είναι οι φωτογραφίες αλλά θα με ενδιέφερε να πληροφορηθούμε για τις προτάσεις μας, τα συμπεράσματα της ημερίδας και πως αυτά θα αξιοποιηθούν από τον Δήμο μας … εκτός και αν περιμένουμε να έρθουν οι τεχνοκράτες σύμφωνα με την από 15/10/2019 και με αριθμό πρωτ. 31844 προκήρυξη του δημάρχου που εξαιρεί εντέχνως επιστήμονες με διδακτορικό αλλά θέλει κολλητούς με δέκα χρόνια προϋπηρεσία και ας είναι και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Δημήτρης Μερκούρης
Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης
Προηγούμενο άρθροΤο Μαζί για το Παιδί «αγκάλιασε» 1.700 παιδιά στον Έβρο
Επόμενο άρθροΣε Δήμους: λιμενικά έργα, αναπλάσεις και διαχείριση αιγιαλού και παραλίας