Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (Δ.Π.Θ.) βρίσκεται ανάμεσα στα 800 καλύτερα πανεπιστήμια παγκοσμίως με βάση τα αποτελέσματα της παγκόσμιας κατάταξης «Top Universities by Top Google Scholar Citations» της Webometrics, η οποία δημοσιεύθηκε στα τέλη Ιανουαρίου του 2020.

 «Έπειτα από πρόταση της ΜΟΔΙΠ του ΔΠΘ η Σύγκλητος συγκρότησε ειδική Επιτροπή που θα παρακολουθεί στενά το ζήτημα των κατατάξεων και θα εισηγηθεί εκείνες τις συστηματικές δράσεις που θα μας φέρουν ακόμη ψηλότερα.» ανέφερε η κα Γαβριηλίδου.

Σύμφωνα με την Αντιπρύτανη του ΔΠΘ κα Ζωή Γαβριηλίδου ο συγκεκριμένος πίνακας κατάταξης, ο οποίος δημοσιεύθηκε για 9η φορά, περιλαμβάνει 4320 Πανεπιστήμια, μεταξύ των οποίων και 28 Ελληνικά Πανεπιστήμια. Στα Ελληνικά Πανεπιστήμια έχουμε την 8η θέση.

Ert.gr

Προηγούμενο άρθροΗλίας Πετρόπουλος: “Ιδρύθηκε «Εργαστήριο Μελέτης, Καταγραφής και Διάσωσης της Ποντιακής διαλέκτου» στο ΔΠΘ”
Επόμενο άρθροΔημήτρης Πέτροβιτς: “Δεν υπήρχε κανένα αίτημα των Αγροτών να συναντήσουν τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης”