Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΟΤΙ ΑΝΟΙΓΕ “ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ”….

ΣΥΝΟΨΗ (2’23”)ΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ (26/6) ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΆΜΥΝΑΣ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ

Στο πλαίσιο της παρέμβασης του (26/6) στη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας & Εξωτερικών Υποθέσεων με επίκεντρο το μεταναστευτικό ζήτημα & βασικό ομιλητή τον Αν.Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γ.Κουμουτσάκο, ο βουλευτής κι Επίτιμος Αρχηγός της Ε.Α., κι αντιπρόεδρος αυτής,  Α.Δημοσχάκης, υπογράμμισε με έμφαση ότι θωρακισμένος Έβρος, συνεπάγεται και ισχυρή Ελλάδα!

Ειδικότερα ανέφερε μεταξύ άλλων ότι :

  • Η ανάσχεση των μεταναστευτικών ροών από το ελληνικό κράτος, όπου μεθοδευμένα προώθησε η Τουρκία προ μηνών στον Έβρο, απέδειξε πως η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προασπίσει την κυριαρχία της χώρας!
  • Η ΝΔ με την Κυβέρνησή της, γιατρεύει τις παθογένειες και τα ναρκοθετημένα πεδία που της άφησε παρακαταθήκη η πολιτική των ανοιχτών συνόρων που εφήρμοσαν οι απελθόντες.
  • Υπενθύμισε ότι, τον Σεπτέμβριο 2015, οι κυβερνήτες της Ελλάδος αποφάσισαν τη δημιουργία οδικού διαύλου ασφαλούς διέλευσης από τηνΑδριανούπολη στις Καστανιές περίπου 35-40 χιλιάδων οικονομικών μεταναστών, με χρυσόσκονη πρόσφυγα πολέμου.
  • Ο ίδιος,δεν έμεινε θεατής στην κατάφωρη & επικίνδυνη παραβίαση των χερσαίων συνόρων του Έβρου με την υπογραφή του Κράτους!
  • Μέσω κοινοβουλευτικών παρεμβάσεων & αποστολής σχετικών επιστολών άσκησε διεθνείς πιέσεις στους θεσμικούς παράγοντες της Χώρας & της Ε.Ε και τελικά όλες αυτές οι ορδές που ανέμεναν έτοιμοι στην συνοριογραμμή,  αποσύρθηκαν από το Οργανωμένο Διεθνές Έγκλημα & από το Τουρκικό Κράτος, προς την Κωνσταντινούπολη!!
  • Τέλος, τόνισε ότι στα μείζονα εθνικά ζητήματα, απαιτείται εφαρμογή Εθνικής  Πολιτικής  & σύμπλευση μεταξύ των πολιτικών κομμάτων και όχι παρελκυστικές πολιτικές με διχαστικές ρητορικές!
Προηγούμενο άρθροΧρήστος Κατσαντούρας: “Ουτοπικό το έργο της τηλεθέρμανσης… μέσω του ΤΑΠ”
Επόμενο άρθροΔιαμαρτυρία και αποχή των Λογιστών – Φοροτεχνικών την Πέμπτη 2 και Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020