Ξεκίνησε από τις Φέρες και θα συνεχιστεί τις επόμενες δύο ημέρες  στην Αλεξανδρούπολη από το Πολυκοινωνικό, η 1η διανομή των προϊόντων των παραγωγών των λαϊκών αγορών προς τις πολύτεκνες οικογένειες του Δήμου καθ΄ υπόδειξη και με τη συνδρομή της διοίκησης του συλλόγου πολυτέκνων.

Η 2η διανομή θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα και σύμφωνα με την διαθεσιμότητα των προϊόντων από τους επαγγελματίες,  με τις δύο διανομές θα ωφεληθούν συνολικά περίπου 500 πολύτεκνες οικογένειες.

Με εισήγηση του Δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη και απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης αγόρασε ποσότητες βρώσιμων προϊόντων από τους παραγωγούς των λαϊκών αγορών του Δήμου, με στόχο την οικονομική τους υποστήριξη λόγω της απώλειας του εισοδήματός τους,  κατά το χρονικό  διάστημα που παρέμειναν κλειστές οι λαϊκές αγορές στα πλαίσια της λήψης μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού.

Προηγούμενο άρθροΤη λήψη προστατευτικών μέτρων και τη διενέργεια ελέγχων και αυτοψιών στις δικαστικές αίθουσες της Αλεξανδρούπολης ζήτησε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης με επιστολή που απέστειλε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών
Επόμενο άρθροΣΥΡΙΖΑ: «Αχρείαστο ρίσκο» το άνοιγμα των σχολείων για 20 ημέρες