Υπεγράφη η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου με τίτλο ‘’Ανάπλαση Κοινόχρηστων χώρων 2022’’ μεταξύ του Δημάρχου κ. Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου και του αναδόχου εργολάβου με την επωνυμία ‘’Κ/Ξ5 Τσακιρούδης Ευάγγελος- Παπαδόπουλος Αδαμάντιος’’, στο χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου. Ο συνολικός προϋπολογισμός της μελέτης ανέρχεται στα «161.290.32 ευρώ» ( χωρίς Φ.Π.Α) και «200.000,00 ευρώ» ( με Φ.Π.Α).

Γενικά με την μελέτη αυτή προβλέπεται η ανάπλαση της βόρειας περιμετρικής οδού του Διδυμοτείχου. Η ανάπλαση συνίσταται στην κατασκευή στη νότια πλευρά της οδού , πεζοδρομίου πλάτους 2,80m με τα αντίστοιχα κρασπεδόρυρθα σε μήκος 440m. Στη βόρεια πλευρά της οδού θα κατασκευαστούν μόνο τα κρασπεδόρυθρα, στο ως άνω μήκος 440m . Προβλέπεται επίσης η κατασκευή της υποδομής του ηλεκτροφωτισμού της οδού (στο νότιο πεζοδρόμιο). Οι προβλεπόμενοι 17 ιστοί φωτισμού και το αντίστοιχο υπόγειο καλώδιο θα περιληφθούν σε επόμενοι εργολαβία . Το πεζοδρόμιο των 2,80m πλάτους θα κατασκευαστεί με πέντε σειρές πλακών τσιμέντου , με μία σειρά κίτρινων ριγέ πλακών όδευσης τυφλών και τέλος μια σειρά πλακών τσιμέντου. 

Προηγούμενο άρθροΣε λειτουργία τέθηκε η διαδικτυακή πλατφόρμα πληρωμής οφειλών του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών
Επόμενο άρθροΗ πορεία προς τις εθνικές εκλογές με ευτελείς και επικίνδυνες για την Πατρίδα υποσχέσεις (γράφει η Μαρία Ι. Γιαλαμά)