Διεθνής διάκριση και βράβευση φοιτητή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης

Με το βραβείο MGA IEEE Larry K. Wilson Regional Student Activities Award 2020, τιμήθηκε ο κ. Θεόδωρος Παναγιώτης Χατζηνικολάου, Υποψήφιος Διδάκτωρ και απόφοιτος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της Τελετής Απονομής Βραβείων του απερχόμενου IEEE Region 8 Meeting.

Πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία του IEEE που σκοπό έχει να αναγνωρίσει κάθε χρόνο τον φοιτητή-εθελοντή με τα πιο εξαιρετικά επιτεύγματα στον τομέα των φοιτητικών δραστηριοτήτων του IEEE.

Οκ. Θεόδωρος Παναγιώτης Χατζηνικολάου, υπήρξε πρόεδρος του Φοιτητικού Παραρτήματος του IEEE στο Δ.Π.Θ. (https://ieee.duth.gr/) ,είχε διατελέσει πρόεδρος και Υπεύθυνος Διοργάνωσης του 5ου ΙΕΕΕ Hellenic Student and Young Professional Congress (https://hsyp.duth.gr/5th/index.html)Σήμερα ενώ είναι μέλος της επιτροπής «Virtual Speakers Bureau» της IEEE MGA Student Activities Committee

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Χατζηνικολάου (ήδη βραβευθείς από την IEEE Region 8 Educational Activities Sub-Committee για προτεινόμενα εκπαιδευτικά προγράμματα και με χάλκινο μετάλλιο στη μαθηματική ολυμπιάδα SEEMOUS) είναι ο βραβευθείς του IEEE Region 8 (Αφρική, Ευρώπη και Μέση Ανατολή) και ένας εκ των 4 βραβευθέντων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Προηγούμενο άρθροΜιχάλης Χρυσοχοΐδης απο τον Έβρο: «Το 2021 είναι ο χρόνος της ασφάλειας. Το εμβόλιο και ο φράχτης»
Επόμενο άρθρο5ος πανελλαδικά ο Νομός Έβρου σε νέα κρούσματα κορονοϊού