Για το ΔΙΕΚ του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης αποφασίστηκε η λειτουργία της ειδικότητας Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας (Εξάμηνο Α και Εξάμηνο Γ).

Σύμφωνα με Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη, για το Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.) του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, αρμοδιότητας Υπουργείου Υγείας, αποφασίστηκε η λειτουργία της Ειδικότητας: Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας (Εξάμηνο: Α΄ και Εξάμηνο: Γ΄ κατατάξεις) για την εκπαιδευτική περίοδο 2021-2022.

Δικαίωμα εγγραφής στα Δ.Ι.Ε.Κ. (Επίπεδο: 5) έχουν μόνο απόφοιτοι ΓΕΛ, ΕΠΑ.Λ, καθώς και οι κάτοχοι ισότιμων τίτλων (ΤΕΕ Β΄ κύκλου, ΤΕΛ) των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων – Λυκείων (Επίπεδο: 4).
Με δυνατότητα πρόσβασης των αποφοίτων των Δ.Ι.Ε.Κ σε συναφούς ειδικότητας Τμήματα Α.Ε.Ι. (Επίπεδο: 6 ) με κατατακτήριες εξετάσεις.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων καταρτιζομένων θα υποβληθούν κατά το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, μετά από την έκδοση της σχετικής Εγκυκλίου του Υπουργείου Υγείας.

Προηγούμενο άρθροΘρακικά Μετέωρα: Η ιδιαίτερη σχέση των νομάδων κτηνοτρόφων και των γυπών στο νέο ντοκιμαντέρ του WWF Ελλάς
Επόμενο άρθροΠανήγυρις Ιερού Ναού Πάντων των Θρακών Αγίων στο Αετοχώρι (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)