ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ  ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ν. ΕΒΡΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

      Με αφορμή την πρόσφατη απάντηση  στις  28-1-2019   του Δήμαρχου Αλεξανδρούπολης   στο  το δελτίο  τύπου που βγάλαμε στις  21-1-2019  για το υπόγειο πάρκινγκ ,  επανερχόμαστε  με τις παρακάτω  απαραίτητες διευκρινίσεις.

1)      Το δελτίο τύπου της Οικολογική Εταιρεία  Ν. Εβρου  δεν απαγόρευσε  σε κανένα εισηγητή του Δημοτικού Συμβουλίου να σκέπτεται και να σχεδιάζει ότι θεωρεί σωστό. Είμαστε βέβαιοι ότι όποιος διάβασε το δελτίο μας,  διέκρινε σαφώς ότι παραθέσαμε έξι (6)  χρήσιμα και αντικειμενικά στοιχεία που   βοηθούν κάθε σκεπτόμενο δημότη να διαμορφώσει τεκμηριωμένη άποψη για το σχεδιαζόμενο υπόγειο πάρκινγκ στον Άγιο Νικόλαο.

Ο κ. Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης  με την πρόσφατη απάντηση στις 28-1-2019  ισχυρίζεται μεταξύ άλλων τα εξής: «Άρα η οικολογική εταιρεία απαγορεύει στους έχοντες υποχρέωση εισηγήσεων προς το Δημοτικό Συμβούλιο  να σκέπτονται και να σχεδιάζουν, και είναι κρίμα».

2)      Επειδή ο λόγος μας διέπεται ανελλιπώς από κοινωνική ευγένεια,  αποφύγαμε να αναφερθούμε  και να αποδώσουμε στον Δήμαρχο τον σχεδιασμό του υπόγειου πάρκινγκ, γιατί θεωρήσαμε ότι η πληροφορία ήταν ψευδής .

3)      Στην πολύχρονη λειτουργία μας ασχολούμαστε αποκλειστικά με ζητήματα οικολογίας και βιώσιμης ανάπτυξης και αποφεύγουμε επιμελώς την ανάμειξη  μας στις εθνικές και αυτοδιοικητικές εκλογές.

4)     Ο κ. Δήμαρχος, με την απάντηση του δεν αντέκρουσε με επιχειρήματα  ούτε έναν από τους έξι (6) λόγους  που επικαλούμαστε αιτιολογώντας την αρνητική άποψη μας για το πάρκινγκ. Θεωρούμε επομένως ότι επιβεβαιώνεται  η ορθότητα των επιχειρημάτων μας και συνεχίζουμε να υπερασπιζόμαστε την άποψη μας.

Αλεξανδρούπολη 11-2-2019

                                                            Για το ΔΣ της Οικολογικής Εταιρείας Ν.Εβρου

                                                 Ο πρόεδρος                                     ο γενικός γραμματέας

                                           Γιώργος Δεμερίδης                               Χρήστος Μπετσίδης

Προηγούμενο άρθρο13 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους παρουσίασε ο Βαγγέλης Λαμπάκης
Επόμενο άρθροΤετάρτη πάμε ΑΚΑΔΗΜΙΑ – Οι διαλέξεις στις 13 Φεβρουαρίου 2019