Το Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης με σεβασμό στον άνθρωπο και στον συνάνθρωπο διοργανώνει δράσεις για μαθητές Α.ΜΕ.Α την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018 από τις 11.00-13.00, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία. Το πρόγραμμα των δράσεων σχεδιάστηκε και θα υλοποιηθεί από την επιστημονική συνεργάτιδα του Ιστορικού Μουσείου Αγνή Λ. Καραγιάννη  με ένα βιωματικό εργαστήριο  σχετικά με την παραδοσιακή κοινωνία των Σαρακατσάνων της Θράκης.

Ταυτόχρονα, οι συμμετέχοντες, με την κατάλληλη εμψύχωση, θα μπορέσουν να εκφραστούν μέσα από δικές τους δημιουργίες για όσα νιώσουν μέσα από αυτήν την εμπλουτισμένη μουσειακή εμπειρία.

Η πρόσκληση συμμετοχής απευθύνεται σε σχολεία Ειδικής Αγωγής και οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν τηλεφωνικά στην γραμματεία του Ιστορικού Μουσείου μέχρι τις 1 Δεκεμβρίου 2018 (τηλ. επικοινωνίας: 2551028926).

Η δράση έχει ελεύθερη είσοδο.

Προηγούμενο άρθροΣτόλος Τουρκικών αλιευτικών ‘στραγγαλίζει’ το Αιγαίο: Εισβάλουν ακόμα και εντός των 6 μιλίων και πολιορκούν Θάσο, Σαμοθράκη, Λέσβο και Θρακικές ακτές
Επόμενο άρθροLockdown στην Π.Ε. Ροδόπης