Δράσεις Ιουλίου-Αυγούστου 2020

α)Το περιφερειακό τμήμα του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης ανέλαβε τη θερμομέτρηση των επισκεπτών και ασθενών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Η δράση ξεκίνησε από τις 6 Μαΐου  2020 με τη συμμετοχή των εθελοντών και ολοκληρώθηκε στις 15 Ιουλίου.

Δράση θερμομέτρησης του προσωπικού και του κοινού στο Ειρηνοδικείο της Αλεξανδρούπολης, η οποία ξεκίνησε από τις 19 Μαΐου 2020 και ολοκληρώθηκε στις 17 Ιουλίου 2020. 

Δράση θερμομέτρησης και στο πρωτοδικείο από τις 30 Ιουνίου 2020 έως της 27 Ιουλίου 2020.

 β) ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 

Το περιφερειακό τμήμα του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης  ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας αναλαμβάνοντας  τη θερμομέτρηση των αθλητών, των προπονητών και παραγόντων των αθλητικών ομάδων που συμμετείχαν στους πανελλήνιους αγώνες κολύμβησης που πραγματοποιήθηκαν στο Κλειστό Κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης στις 25 και 27 Ιουλίου 2020.

Η παράταση των αγώνων αποφασίστηκε για τις 27 Ιουλίου λόγω πυρκαγιάς που προκλήθηκε σε κοντινή περιοχή του κολυμβητηρίου. Οι εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού που βρέθηκαν για τη θερμομέτρηση βοήθησαν στην εκκένωση του χώρου από τους.

Γ) Υγειονομικές καλύψεις εκδηλώσεων.

  1. Στις 27 Ιουλίου 2020 στη συναυλία των τραγουδιστών «ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ-ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ» για την παροχή πρώτων βοηθειών στους θεατές έπειτα από αίτημα των διοργανωτών.

Οι εθελοντές μας αντιμετώπισαν περιστατικά τραυμάτων.

  1.  Στη συμμετοχική και διαδραστική θεατρική παράσταση “ANAMNESIS/ΑΡΧΑΙΑ ΖΩΝΗ, που πραγματοποιήθηκε στις 3 Αυγούστου 2020 στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ζώνης, υπό τον Δήμο Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Έβρου. 

Οι εθελοντές μας αντιμετώπισαν περιστατικά τραυμάτων.

  1.  β)Στο 6ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ «Συνάντηση στον Φλοίσβο» που πραγματοποιήθηκε στις 8 Αυγούστου 2020 στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης  υπό τη διοργάνωση της Ένωσης των Πολιτιστικών Φορέων Έβρου. Στην εκδήλωση εντάχθηκε και η συναυλία του τραγουδιστή Αλκίνοου Ιωαννίδη. 

Τους εθελοντές πλαισίωσε με την παρουσία της η γιατρός της ομάδας, Αγγειοχειρουργός, και Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου κυρία Ευτυχία Ελευθεριάδου.

Προηγούμενο άρθροΔωρεές στο Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης
Επόμενο άρθροΣταύρος Κελέτσης: «Απαραίτητη η επέκταση του φράχτη στον Έβρο – Αναγκαία η ανακατασκευή του φράγματος στο Δέλτα»