ΔΥΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ , ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ

Από τον Ηλία Ν. Ηλιακόπουλο

Η παρά φύσει  κυβέρνηση των Συριζανέλ  είναι αλήθεια, πως δεν μας εκπλήσσει πια. Συνηθίσαμε  τις ακραίες «ιδιαιτερότητες» της , την περιφρόνησή  της σε ο,τιδήποτε υγιές μέσα στην κοινωνία , το οποίο λυσσαλέα προσπαθεί   να αποδομήσει .Στην θέση του η άθλια και ύπουλη συνάμα συγκυβέρνηση  της συμφοράς  και της παρακμής επιχειρεί να μολύνει τον κοινωνικό ιστό με κατάπτυστα νομοσχέδια αλλά συνάμα να δημιουργήσει βραδυφλεγή βόμβα  στο υπογάστριο της ταλαίπωρης χώρας  , την ακριτική και ξεχασμένη από το άφιλο κέντρο θρακική γη.

Δουλικό φερέφωνο  των οθνείων αδίστακτων πατρόνων αυτή η συγκυβέρνηση, έφερε πάλι πρόσφατά τα γνωστά σε όλους δύο νομοσχέδια προς ψήφιση από τα κοινοβουλευτικά  κνώδαλα, που δραστηριοποιούνται στον «ναό της ανομίας». Η κομματική και συνάμα κυν-οβουλευτική φατρία του Σύριζα  προτίθεται  να ψηφίσει «ελαφρά τη καρδία»  το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου  και μάλιστα με προκλητικό και ξεδιάντροπο τρόπο από την ηλικία των 15!Συνάμα οι διάφοροι  ψευτο κουλτουριάρηδες-αυτοί που δεκαετίες ολόκληρες διάβρωσαν τα πάντα-  δεν αντιλέγουν  αντίθετα  βρίσκουν απόλυτα φυσιολογικό όχι μόνο το σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ ομοφύλων ζευγαριών αλλά προχωρούν και παρά πέρα και  προτίθενται να νομοθετήσουν  και τον γάμο ομοφυλοφίλων  με απαραίτητο συμπλήρωμα  την τεκνοθεσία – υιοθεσία   για  ομόφυλα  ζευγάρια! Δηλαδή καθεύδοντες νεοέλληνες , που τα  δέχεστε όλα αδιαμαρτύρητα, με την ψήφιση του συγκεκριμένου νομοσχεδίου  αποδέχεστε τις οικογένειες ομοφυλοφίλων , που θα μεγαλώνουν παιδιά κατά τα πρότυπά των, θα μπολιάζουν την κοινωνία  με τέτοια παραδείγματα , έτσι που σε λίγο  καιρό το φυσιολογικό  θα θεωρείται  περιθωριακό  και το περιθωριακό, νορμάλ! Θα ήθελα όμως να ρωτήσω , πως θα αισθάνονταν πρωτοκλασάτα  στελέχη των Συριζανέλ, αν τους έμελε να έχουν γόνους ομοφυλόφιλους. Θα αποδέχονταν τέτοιους γάμους για τα παιδιά τους; Υιοθετώντας τα δικά τους ομόφυλα βλαστάρια ακόμη και ανήλικα παιδιά για να ζουν  μαζί τους ,μεγαλώνοντας τα κατά τα αρρωστημένα πρότυπά των; Ή νομίζουν , πως το μίασμα που θεσμοθετούν με  τα  δικά τους χέρια δεν θα πλήξει και τους ίδιους;! Πως θα ένιωθε αλήθεια ο «πολύς» και «προοδευτικός» Αλέξης , αν μάθαινε πως οι γόνοι του επιθυμούν διακαώς αλλαγή φύλου , γιατί αυτή είναι η μόδα και ο συρμός  ανάμεσα  στους άμυαλους και αποπροσανατολισμένους  νέους;! Ή ο βλοσυρός και υποκριτής Καμένος, πως θα αντιμετώπιζε πιθανή τάση των δικών του παιδιών  για γάμο με άτομο ιδίου φύλου ;

Αντιλαμβάνεται και ο πιο αδαής πως η διάβρωση της κοινωνίας γίνεται με επιστημονική μέθοδο. Πρώτα μέσω των Μέσων μαζικής ενημέρωσης(ΜΜΕ),ιδιαίτερα της εκπορνευθείσας τηλεοράσεως γίνεται πλύση εγκεφάλου στις ευάλωτες παιδικές ψυχές με τα λογής- λογής τηλεοπτικά σκουπίδια (πχ πολυκατοικία-δέκα μικροί Μήτσοι) -όπου προβάλλεται κατά κόρον το πρότυπο του γκέϊ-ομοφυλόφιλου – και στην συνέχεια με το φαινόμενο της αυθυποβολής των νέων ,έρχεται η κατάπτυστη πολιτεία κατ εντολή των σατανικών κοσμοκρατόρων να στρώσει το χαλί για τις αθρόες αλλαγές φύλου. ΟΙ κοσμοεξουσιαστές μισούν τους άνδρες, γι αυτό και οδηγούνται σε τέτοιου είδους εωσφορικές μεθοδεύσεις! Θέλουν να μεταλλάξουν την κοινωνία σε διαφυλική γιατί πιστεύουν , πως είναι πιο διαχειρίσιμη.

Λίγες οι φωνές αντίστασης  στο κυν- οβούλιο για το θέμα αυτό  , και   αυτό προβληματίζει  για τις αξίες και ιδανικά που διέπουν τους «πατέρες του Έθνους» !Τελικά κάτι από εδώ κάτι από εκεί , μαγειρεύεται ωραία η αποδόμηση της παραδοσιακής Ελλάδας με τις αξίες που την χαλύβδωσαν αιώνες, βέβαια τώρα  με τις δικές τους ευλογίες. Γιατί αυτό έχουν υποσχεθεί πως θα πράξουν   στους εμετικούς και γλοιώδεις  κοσμοεξουσιαστές της παγκοσμιοποίησης !

Αυτονόητο το πυρίκαυστο ερώτημα που αναδύεται επίσης. Η  εκκλησία  που είναι σε ένα τόσο ζωτικής σημασίας θέμα; Ανύπαρκτη , βουβή ενώ έπρεπε να έχει κηρύξει ανένδοτο για το κατάπτυστο αυτό νομοσχέδιο. Εκτός από κάτι λίγους φωτισμένους και μαχητικούς ιεράρχες, κρατά  σιγήν ιχθύος. Κατά τα λοιπά κόπτεται για την ιερότητα   του μυστηρίου του γάμου  με παχυλά λόγια από άμβωνα!  Αλήθεια την κατρακύλα δεν την βλέπει ο αρχιεπίσκοπος ,δεν την βλέπει η πλειοψηφία των μητροπολιτών; Γιατί κωφεύουν στην πλήρη αυτή εξαχρείωση.   

Με πρόσχημα  την  Ευρωπαϊκή σύμβαση  για τα δικαιώματα του ανθρώπου  και τις θέσεις του Συμβουλίου της Ευρώπης  ο υπουργός  Δικαιοσύνης Κοντονής έφερε  πριν λίγες ημέρες στο σάπιο κυν-οβούλιο  τροπολογία για την τουρκική Ένωση Ξάνθης. Με την τροπολογία  θα υποχρεούνται τα Ελληνικά δικαστήρια να επανεξετάσουν προσφυγές  για τις οποίες  υπήρχαν οριστικές θετικές  αποφάσεις των ευρωπαϊκών δικαστηρίων. Αρχικά οι συνοδοιπόροι του κατώτερου  των περιστάσεων  Σύριζα , οι περιβόητοι  και  σπεκουλαδόροι Ανέλ, έκριναν  πως μια τέτοια  τροπολογία  ενέχει  τον κίνδυνο  για αναγνώριση τουρκικών ενώσεων στην χώρα και συνακόλουθα και  τουρκικών μειονοτήτων. Έτσι δήλωσαν , πως δεν θα στηρίξουν  την κυβερνητική τροπολογία  με αποτέλεσμα  ο υπουργός να αναγκαστεί εν μέσω άτακτης υποχώρησης  να την αποσύρει. Για λίγο όμως! Δήθεν για να δοθεί χρόνος  για να την μελετήσουν  όσοι διαφωνούν, επαναφέροντας την μετά από δέκα ημέρες. Το αλησβερίσι  όμως ενάντια  στα συμφέροντα της χώρας καλά κρατεί. Έτσι κανέναν δεν εκπλήσσει πια η όψιμη στάση και η τεραστίων διαστάσεων κυβίστηση  των Ανέλ, πως θα υπερψηφίσει την τροπολογία για την τουρκική ένωση Θράκης. Θαυμάστε  φλογερούς πατριώτες που δεν είναι παρά «εξαρτώμενοι Έλληνες»!Ο κυβερνητικός συνασπισμός συσπειρώθηκε από τις 25 Σεπτέμβρη  και μετά,  με την απόλυτη στήριξη του Σύριζα στον υπουργό άμυνας , κυβερνητικό εταίρο Πάνο Καμμένο για την αποτροπή σύστασης εξεταστικής επιτροπής σε βάρος του ,για όσα του καταμαρτυρεί ο ισοβίτης Μάκης Γιαννουσάκης.  Ως αντάλλαγμα των χαμερπών Ανέλ, στην σωσίβια λέμβο που πέταξε ο Σύριζα στον αρχηγό τους, έχουμε την ξεκάθαρη δήλωση των, δια στόματος αντιπροέδρου  των Τέρενς Κουϊκ, πως το κόμμα του  θα στηρίξει  τόσο το  νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου όσο και για την τουρκική ένωση Ξάνθης! Με επίκληση πως τάχα η τροπολογία θα λαμβάνει υπ όψη τις θέσεις του Συμβουλίου της Ευρώπης –ποιες αλήθεια;-και την  προστασία  των συμφερόντων της Θράκης, έναντι εκείνων που δεν σέβονται την συνθήκη της Λωζάννης, οι  Ανέλ ,στον όμορφο αλλά κίβδηλο  κόσμο τους , τον «αγγελικά» πλασμένο, τα είδαν όλα ωραία..!  

Με πρόσχημα τις αποφάσεις  των ευρωπαϊκών δικαστηρίων θα μπορεί και πάλι κάθε κακόβουλος –και είναι πολλοί- να προσφεύγει στα Ελληνικά δικαστήρια για την αναγνώριση τουρκικών ενώσεων στον πολύπαθο χώρο της Θράκης.

Μόνο  στην σκέψη ότι με μια τέτοιου είδους κατάπτυστη τροπολογία  πηγαίνει περίπατο και στα αζήτητα ο ιερός αγώνας επί χρόνια ολόκληρα των Ελληνικών ακριτικών δικαστηρίων της Θράκης και των μαχητικών δικαστών εκείνης της περιόδου, της δεκαετίας του 90  ,να μην αναγνωριστούν Ενώσεις που εμφανίζονταν ως τουρκικές, διερωτώμαι αλήθεια πως   ανεχόμαστε ακόμη όλους αυτούς του κοινοβουλευτικούς  ασπάλακες; Αυτή την θλιβερή και κατάπτυστη κουστωδία πολιτικών τσαρλατάνων, που το μόνο της μέλημα  είναι να περνά  καλά ,εισπράττοντας έναντι παντός τιμήματος την βουλευτική αποζημίωση και όχι μόνον !Και για να περνά καλά και ησύχως  πρέπει να συμμορφώνεται στις επιταγές  των μυσαρών κοσμοεξουσιαστών. Γιατί πάρτε το χαμπάρι , αυτό γίνεται!

Δύο νομοσχέδια μπροστά μας λοιπόν και μέσα από αυτά μια αλήθεια! Πως οι υποτιθέμενοι σωτήρες  και ταγοί του κυν-οβουλίου , που δυστυχώς όζει , ξεπουλάνε  μέχρι τώρα πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, παράδοση , ιδανικά και αξίες της φυλής και του Έθνους αλλά στο παραλήρημα της μέθης τους για εξουσία δεν διστάζουν να γίνονται    δορυάλωτοι   και επικίνδυνοι  για την ίδια την ασφαλή πορεία της χώρας και ιδιαίτερα της ευαίσθητης και παραμελημένης Θράκης! Δυστυχώς αλλά τα περισσότερα  κόμματα   φαίνεται πως δεν θα αντιταχθούν ,ούτε θα σηκώσουν ανάστημα στα κατάπτυστα αυτά νομοσχέδια, που διαβρώνουν μια κοινωνία και προευτρεπίζουν την συρρίκνωση ενός Έθνους, Σε αυτές τις περιπτώσεις  όμως η νέμεση της εσχάτης προδοσίας είναι, «Θάνατος στους προδότες»!Το σχοινί τεντώνεται επικίνδυνα!  

Προηγούμενο άρθροΜε την ομιλία του κ. Ιωάννη Ελ. Σιδηρά για “Τα μαρτυρικά νησιά Ίμβρου και Τενέδου από την Συνθήκη της Λωζάνης μέχρι και σήμερα” ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι εκδηλώσεις Σεπτεμβρίου “ΜΝΗΜΕΣ… ΕΛΠΙΔΕΣ” Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου Αλεξανδρουπόλεως
Επόμενο άρθροΑπέχουν οι συμβολαιογράφοι από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς