Ο Δήμος Διδυμοτείχου ευχαριστεί θερμά την κα Αναστασία Σταυριανού Πρόεδρο και τα μέλη του Φιλανθρωπικού και Πολιτιστικού Συλλόγου “Αγία Μαρίνα Παραδεισίου-Ρόδου”, την Human Bridge, τα Σουηδικά Νοσοκομεία και τον Σουηδικό λαό για την ευγενική και γενναιόδωρη προσφορά τους προς τον Δήμο Διδυμοτείχου. 

Ο Σύλλογος σε Σύμπραξη με τον Σουηδικό Οργανισμό Human Bridge είναι κατ’ επανάληψη ευεργέτες του Δήμου καθώς έπειτα από την δωρεά 13 τόνων ιατροφαρμακευτικού εξοπλισμού, προέβησαν για δεύτερη φορά σε δωρεά επιπλέον 12 τόνων νοσοκομειακού εξοπλισμού-ιματισμού προς τον Δήμο για την αναβάθμιση των τοπικών μονάδων υγείας.   

Για ακόμη μια φορά σε μία δύσκολη περίοδο δεχόμαστε μια δωρεά που θα αναβαθμίσει τη λειτουργία των τοπικών Νοσοκομείων, ενισχύοντας την ποιότητα και την ασφάλεια των υπηρεσιών υγείας.  

Ευχαριστούμε τους συνανθρώπους μας στην Ρόδο και την Σουηδία που διατηρούν τους δεσμούς της κοινής μας ιστορίας.  

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ 

ΡΩΜΥΛΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥ 

Προηγούμενο άρθροΣυμμετοχή σε έρευνα και διάσωση ηλικιωμένου στην περιοχή της Ξάνθης από το Σώμα Σαμαρειτών των Περιφερειακών Τμημάτων Ε.Ε.Σ. Ξάνθης και Κομοτηνής
Επόμενο άρθρο69 παραβάσεις στην ΑΜΘ – Συνεχίζονται οι έλεγχοι για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού