ΔΩΡΕΕΣ ΣΤΟ Π.ΤΕ.Ε.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 

  • Στις 22 Ιουνίου 2020 το Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης  παρέλαβε,  δια της εκπροσώπου του,  Νοσηλεύτρια Αλεξάνδρα Μπαμπούλη, 2000 τεμάχια γαντιών μιας χρήσης, υπό τη μορφή δωρεάς, από τον αθλητικό σύλλογο «ΔΡΟΜΕΑ ΘΡΑΚΗΣ».

Το υγειονομικό υλικό συγκεντρώθηκε από τα έσοδα της αθλητικής συνάντησης στο 1ο  FREE THRACE RUN με τη συμμετοχή 250 αθλητών από Ελλάδα, Βουλγαρία και Τουρκία.

  • στις 30 Ιουλίου 2020 το περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης υποδέχθηκε στα γραφεία του τον Πρόεδρο του Αθλητικού Ομίλου Μπάσκετ «ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ» ο οποίος  προσέφερε ως δωρεά, μια φορητή εξεταστική κλίνη για την τριετή υγειονομική κάλυψη των αγώνων τους από τον Ερυθρό Σταυρό.

Το περιφερειακό τμήμα ευχαριστεί θερμά για τις δωρεές αυτές που στόχο έχουν να ενισχύσουν το ανθρωπιστικό του έργο με άμεσο αποδέκτη την τοπική κοινωνία.

Προηγούμενο άρθροΟ Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης στην τελετή υπογραφής για τη βουλγαρική συμμετοχή στο έργο του Τερματικού Σταθμού Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου Αλεξανδρούπολης
Επόμενο άρθροΔράσεις του Περιφερειακού Τμήματος του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης τους μήνες Ιούλιο-Αύγουστο 2020