Υπογραφή Συμβολαίου Δωρεάς Αυτοκινήτου και παράδοση αυτού από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου προς το Δήμο Αλεξανδρούπολης

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου ανταποκρινόμενη άμεσα σε αίτημα του Δήμου, προχώρησε σήμερα, Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015, στη μεταβίβαση, δωρεά και παραχώρηση ενός κλειστού αυτοκινήτου αξίας 15.000 ευρώ προς το Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Η κίνηση αυτή που επισφραγίστηκε παρουσία της Συμβολαιογράφου, κας Ουρανίας Σωτηρχέλη, με την υπογραφή του Συμβολαίου Δωρεάς Αυτοκινήτου από το Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελο Λαμπάκη, και τον εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Έβρου κ. Παναγόπουλο Παναγιώτη, Προϊστάμενο Οικονομικών και Λογιστηρίου, αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την άριστη συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων. Το αυτοκίνητο πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά αδέσποτων ζώων προς το Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Αλεξανδρούπολης, το οποίο κατασκευάστηκε μετά από χρηματοδότηση ύψους 620.000 ευρώ που πέτυχε η παρούσα δημοτική αρχή και το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει πλήρως τις επόμενες ημέρες.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης, ο κ. Γ. Αδάμ, Διευθυντής της Συνεταιριστικής Τράπεζας Έβρου, ο κ. Γ. Νοτόπουλος, Δικηγόρος, και ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Έβρου, κ. Ν. Ντουμανίδης, ο οποίος τόνισε ότι η υπογραφή του Συμβολαίου αποδεικνύει αφενός την άριστη συνεργασία μεταξύ της Τράπεζας και του Δήμου και αφετέρου την ευαισθησία για τα αδέσποτα ζώα που διακρίνει τους δύο φορείς, ενώ ευχήθηκε η πράξη αυτή σύντομα να βρει και άλλους μιμητές.

 

Προηγούμενο άρθροΣημαντική επιτυχία στο Ευρωκοινοβούλιο για τις αποζημιώσεις στον Έβρο!
Επόμενο άρθροΈως 344 ευρώ η ετήσια επιβάρυνση από Νοέμβριο στη ρύθμιση για τις 100 δόσεις