Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε το τριήμερο καμπ προετοιμασίας της στην Αλεξανδρούπολη η Εθνική Εφήβων του Χάντμπολ, επικρατώντας και σήμερα της Βουλγαρίας με 31-19 στο κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» το οποίο γέμισε με μαθητές από σχολεία της πόλης οι οποίοι δεν σταμάτησαν να εμψυχώνουν τους Έλληνες διεθνείς.

Τα πεντάλεπτα: 3-2, 6-4, 6-4, 10-6, 13-6, 16-10 (ημχ.), 18-13, 19-15, 24-16, 25-16, 27-18, 31-19

ΕΛΛΑΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Δεληζάνος 5, Κουκμίσης, Λιόλιος 1, Καραβασίλης 1, Κολοβός 6, Νικολούτσος 2, Λιάπης 3, Δέλιας, Βελαώρας, Μπέτζιος, Τότος 2, Καλόμοιρος 2, Πετρίδης, Στίγγας 5, Καραμπουρνιώτης 2, Μανωλούδης 1, Τριανταφυλλίδης 1.

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (Νικόλα Ντόμπρεφ): Νταναίλοφ, Στογιάνοφ Μ., Ζόκα 1, Στογιάνοφ Γ. 2, Τοντόροφ, Γιορντάνοφ Ι. 1, Ατανάσοφ 1, Γιορντάνοφ Σ., Παναγιότοφ, Ίλιεφ 2, Μίχνεφ, Σλάβτσεφ 3, Χιουσείν, Ρουσένοφ, Σλάβοφ 9, Κόλεφ.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Θέλω να ευχαριστήσω ξανά τους τοπικούς φορείς για την εξαιρετική ευκαιρία που μας έδωσαν και ιδιαίτερα τον κ. Καραβασίλη. Το σημερινό ματς ήταν ακόμα πιο ενδιαφέρον από το χθεσινό, διότι ξεκινήσαμε με έλλειψη συγκέντρωσης και κλήθηκαν αθλητές με μικρότερη αγωνιστική εμπειρία να συνεισφέρουν και τα πήγαν περίφημα. Αυτό επιβεβαιώνει το σημαντικότερο συμπέρασμα αυτού του τριημέρου ότι δηλαδή αυτή η ομάδα έχει εξαιρετική χημεία».

Ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας Κώστας Σταματιάδης με τη σειρά του, τόνισε στο μικρόφωνο του radiomax.gr πως το μόνο σίγουρο είναι πως στο σύντομο μέλλον θα υπάρξει νέα επίσκεψη στην Αλεξανδρούπολη είτε ως Εθνική Ομάδα, είτε στο κομμάτι του Beach Handball, είτε για αγώνα Παλαιμάχων.

Ακούστε τι ακριβώς είπε:

 

Δείτε το γκολ που πέτυχε ο αθλητής των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης Χάρης  Καραβασίλης:

Δείτε φωτογραφίες  από τον αγώνα:

Ρεπορτάζ – Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Φωτογραφίες: Γιάννης Ναλμπάντης

 

 

Προηγούμενο άρθροΒασίλης Γκιζάνης: «Περήφανος για την Ορεστιάδα, αλλά και για τον Εθνικό»
Επόμενο άρθροΘράκη: Ένας χρόνος από την επίσημη οικειοποίηση της ιστορίας από τους Βούλγαρους