Την Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021, το νερό του υδροταμιευτήρα Αισύμης εισήλθε ξανά στον αγωγό και έφθασε στο διυλιστήριο Αλεξανδρούπολης!

Το μέγεθος της καταστροφής του αγωγού από τις ακραίες καιρικές συνθήκες της 12ης Ιανουαρίου 2021 και της 1ης Φεβρουαρίου 2021 ήταν μεγάλο και πρωτόγνωρο. Στα τόσα χρόνια λειτουργίας της, η ΔΕΥΑΑ δεν είχε αντιμετωπίσει ξανά τέτοιο μέγεθος καταστροφής.

Το ολιγάριθμο προσωπικό της ΔΕΥΑΑ, με την μακρά εμπειρία που διαθέτει, παράλληλα με την αντιμετώπιση της καθημερινότητας εν μέσω θερμού και άνυδρου καλοκαιριού, κατόρθωσε να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες και σήμερα νιώθουμε όλοι νικητές στην μεγάλη μάχη με το χρόνο!

Οι απαιτούμενες ενέργειες έγιναν άμεσα αλλά και μεθοδικά.

Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι καθώς θα ακολουθήσει σταδιακή δοκιμαστική λειτουργία του διυλιστηρίου και πρώτιστα ο ενδελεχής έλεγχος της ποιότητας του νερού.

Η επιφύλαξη και οι διαδικασίες ελέγχου που περιγράφηκαν ανωτέρω είναι απόρροια της κοινωνικής ευθύνης της ΔΕΥΑΑ και δεν εμποδίζουν σήμερα που βρισκόμαστε στην αρχή του τέλους να μοιραστούμε την χαρά μας με όλους τους δημότες που έδειξαν μέχρι τώρα την υπομονή και την εμπιστοσύνη τους.

Η ΔΕΥΑΑ στην υπηρεσία του Δημότη!

𝚶 𝚨𝚴𝚻𝚰𝚷𝚸𝚶𝚬𝚫𝚸𝚶𝚺 𝚻𝚶𝚼 𝚫.𝚺. 𝚻𝚮𝚺 𝚫.𝚬.𝚼.𝚨.𝚨.
𝚾𝚨𝚸𝚨𝚲𝚨𝚳𝚷𝚶𝚺 𝚳𝚰𝚾𝚨𝚮𝚲𝚰𝚫𝚮𝚺

🚰  Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Αλεξανδρούπολης
📍 Διονυσίου Σολωμού 24
☎️ Εξυπηρέτηση Καταναλωτών: 2551 024 018
🗺️ https://bit.ly/35mjHLD
🌐 http://www.deyaalex.gr/index.php
📧 deyaalex@otenet.gr & deyaa@deyaalex.gr

Προηγούμενο άρθροΈβρος: Αυτά είναι τα σημεία στα οποία θα πραγματοποιηθούν δωρεάν έλεγχοι
Επόμενο άρθρο“Περιφερειακή Σύνθεση”: «Το ψέμα έχει κοντά πόδια»