Οι περιπολίες, τόσο της αστυνομίας όσο και του στρατού, το επόμενο διάστημα αναμένεται να ενισχυθούν και να επεκταθούν και στις νησίδες που έχουν δημιουργηθεί στον ποταμό Έβρο

Την προσπάθεια παράνομης εισόδου στη χώρα μεταναστών από τα χερσαία σύνορα του Έβρου, εξασφάλισε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στα φωτογραφικά ντοκουμέντα του ΑΝΤ1, που έχουν τραβηχτεί πριν από δύο εβδομάδες, μία ομάδα μεταναστών ετοιμάζεται να επιβιβαστεί σε μία πλαστική βάρκα και στη δεύτερη φωτογραφία τα άτομα έχουν ήδη μπει στο πλωτό μέσο και επιχειρούν να προσεγγίσουν την Ελληνική πλευρά.

Η εικόνα τώρα που η στάθμη είναι πιο χαμηλή σε πολλά σημεία, τόσο στον Έβρο, όσο και στον παραπόταμό του, τον Άρδα έχει δημιουργήσει νέα περάσματα και νησίδες.

klkn

Σημειώνεται πως αυτά τα περάσματα προσπαθούν να εκμεταλλευτούν οι διακινητές, που κατευθύνουν τους μετανάστες που προσπαθούν να διασχίσουν τα σύνορα με τα πόδια. Οι ελληνικές δυνάμεις ωστόσο΄, τους επαναπροωθούν πίσω στην Τουρκία.

oiol

Οι περιπολίες, τόσο της αστυνομίας όσο και του στρατού, το επόμενο διάστημα αναμένεται να ενισχυθούν και να επεκταθούν και στις νησίδες που έχουν δημιουργηθεί στον ποταμό Έβρο.

ΠΗΓΗ www.parapolitika.gr

Προηγούμενο άρθροΤι πραγματικά ισχύει για την παραλιακή (Λεωφόρο Βασιλέως Αλεξάνδρου)
Επόμενο άρθροΟρεστιάδα: Ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών ομιλητής σε ενημερωτική ημερίδα του Τμήματος Δασολογίας