Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου, τα εγκαίνια του νέου φροντιστηρίου του εκπαιδευτικού ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, στην οδό Λεωφόρο Δημοκρατίας και Αρκαδιουπόλεως 18, στην καρδιά της Αλεξανδρούπολης. Πρόκειται για ένα νέο υπερσύγχρονο χώρο, πλήρως εναρμονισμένο στις ανάγκες του μαθητή, όπου θα φιλοξενηθούν όλες οι δραστηριότητες του εκπαιδευτικού ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, της μεγαλύτερης αλυσίδας φροντιστηρίων σε Ελλάδα και Κύπρο.

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην εκδήλωση και είχε την ευκαιρία μαζί με τη διοίκηση, το προσωπικό και τους μαθητές του φροντιστηρίου, συγγενείς και φίλους να γιορτάσουν με ένα μοναδικό τρόπο τα εγκαίνια του νέου φροντιστηρίου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ στην Αλεξανδρούπολη. Ένας όμιλος που προσφέρει στους μαθητές του ποιότητα στην εκπαίδευση, στο ανθρώπινο δυναμικό, στις εγκαταστάσεις και τον υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό με μοναδικό στόχο τη σίγουρη μελλοντική επιτυχία.

Οι ιθύνοντες του φροντιστηρίου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά για την παρουσία τους, το Διευθύνων σύμβουλο του φροντιστηρίου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, Αναστάσιο Σκιαδόπουλο, το Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, Ιωάννη Ζαμπούκη, τον πρώην υφυπουργό και βουλευτή Γεώργιο Ντόλιο, τον πρώην Δήμαρχο Ορεστιάδας Δημήτρη Μουζά, τον πατέρα Ευάγγελο Καλλινάκη, καθώς και όλους όσους παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους τα εγκαίνια του νέου μας φροντιστηρίου.
Ευχόμαστε ή νέα διδακτική χρονιά να είναι γεμάτη επιτυχίες.
Καλή σχολική χρονιά σε όλους.

Οι διευθυντές του φροντιστηρίου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Αλεξανδρούπολης: Καργίδης Σάκης, Μπακαλάκης Κώστας, Χριστοφοράκη Κική.

Φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, Λεωφόρος Δημοκρατίας και Αρκαδιουπόλεως 18 Τηλ. Επικοινωνίας: 25510 27720

Προηγούμενο άρθροΤο πλοίο «ΑΝΔΡΟΣ» θα πραγματοποιήσει τα δρομολόγια στη γραμμή Αλεξανδρούπολη -Σαμοθράκη
Επόμενο άρθροΕξελέγη το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΡΟΜΕΑ ΘΡΑΚΗΣ