Η εστίαση εστιάζει στον άνθρωπο και στο πολυτιμότερο αγαθό στις μέρες μας που είναι η ΥΓΕΙΑ.

Η Ένωση Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Και Συναφών Επαγγελμάτων αρωγός πάντα στην προστασία της δημόσιας υγείας αλλά και στην βοήθεια όποτε και αν χρειαστεί σε έκτακτες περιπτώσεις προάσπισης αυτής, γνωρίζοντας την έλλειψη αίματος που υπάρχει λόγο της κατάστασης που ζούμε όλοι τους τελευταίους μήνες, πραγματοποιεί την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου και την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου από της 8.30πμ έως της 14.30μμ στην Δημοτική Πινακοθήκη εθελοντική αιμοδοσία.

Καλούμε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης, τους προμηθευτές του κλάδου, το προσωπικό των επιχειρήσεων μας, όλους ελεύθερους επαγγελματίες της πόλης μας, συλλόγους, τοπικούς φορείς και όλους τους δημότες, να χαρίσουμε 10 λεπτά από την ζωή μας για κάτι τόσο σημαντικό.

Ευχαριστούμε το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Βαγγέλη Ρούφο αλλά και τον Δήμο Αλεξανδρούπολης για την παραχώρηση του χώρου της Δημοτικής Πινακοθήκης.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟ ΠΟΛΟΑ 2015 LS HTONE EBPOY @กคน QNNNN Είσαι o κόσμος μας! Ηεστίαση,εστιάζει εστιάζει στονάνθρωπο. στον άνθρωπο. ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 21/1 & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/1 από τις 8.30 έως τις 14.30 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ"

Προηγούμενο άρθροΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης: Το νερό του δικτύου είναι ασφαλές
Επόμενο άρθροΤην παρέμβαση της Διακομματικής Επιτροπής για τη Θράκη για το ΚΥΤ Φυλακίου και τις πλημμύρες στον Έβρο ζήτησε η Ν. Γκαρά