Με την αύρα του Νίκολα για μια μεγάλη νίκη
Με το βλέμμα του Νίκολα Μιγιαήλοβιτς, η παρουσία και μόνο του οποίου άρχισε να αλλάζει το κλίμα εντός και εκτός ομάδας, ο Εθνικός υποδέχεται αύριο Τετάρτη στις 7μμ στο κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» τον Παμβοχαϊκό για την εμβόλιμη 8η αγωνιστική της Βόλει Λιγκ.
Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης με τον Ανέστη Δαλακούρα και πάλι έτοιμο για δράση, κοντράρεται με έναν δυνατό και φιλόδοξο αντίπαλο που έχει καταφέρει να αποσπάσει βαθμό στην Πυλαία από τον ΠΑΟΚ, διαθέτει 4 ξένους και έρχεται στον Έβρο με άγριες διαθέσεις.
Ο Εθνικός μετά την ήττα στην Κηφισιά, θα παλέψει με νύχια και με δόντια για την επιστροφή στις νίκες και την αξιοποίηση του παράγοντα έδρα.
Ο Σάκης Μουστακίδης έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του και εδώ και δύο ημέρες έχει ανεβάσει σε έντονους ρυθμούς την προετοιμασία του για το σημερινό παιχνίδι. «Μπορούμε να καταφέρουμε να κερδίσουμε τον αντίπαλό μας, αν παίξουμε σοβαρά, με πάθος, και αποφασιστικότητα. Θέλουμε να επιβάλλουμε εμείς τον ρυθμό μας, να πιέσουμε και να κλείσουμε τα ατού της ομάδας της Βόχας. Ζητάμε την συμπαράσταση του κόσμου της Αλεξανδρούπολης για να μας σπρώξει στη νίκη» σχολιάζουν στην Αλεξανδρούπολη.
Διαιτητές της αναμέτρησης οι Βασιλειάδης, Ιωαννίδης.

Προηγούμενο άρθροΤΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
Επόμενο άρθροΕνενήντα τρία χρόνια από τη δολοφονία του “Κολοκοτρώνη του Πόντου” Κοτζά Αναστάς”