Τα 7 παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έφτασε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης που ηττήθηκε εντός έδρας με 2-0 από τον Λαγκαδά.

Αυτή ήταν και η δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο «Φώτης Κοσμάς» για την ομάδα του Κώστα Βουρδόγλου με τη διαφορά σε σχέση με το προηγούμενο εντός έδρας ματς με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων να είναι ότι κατάφερε να δημιουργήσει φάσεις. Για ακόμα μία φορά όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει και για ακόμα μία φορά φάνηκε ανήμπορος να επιστρέψει στο ματς όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη ήταν αυτή που απείλησε πρώτη στο παιχνίδι όταν ο Βεϊδαμενίδης βγήκε μόνος του απέναντι στον Συριτούδη, αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν αδύναμο και ο γκολκίπερ του Εθνικού μπλόκαρε. Στο 26’ ο Ερκάν θα σουτάρει μέσα από την περιοχή και ο Καλογεράκης θα αποκρούσει εντυπωσιακά σε κόρνερ, στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων στο παιχνίδι. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα μετά από μία απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλευράς Εθνικού, ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων μπλόκαρε. Στο 38’ θα χαθεί μία πολύ σημαντική ευκαιρία για την ομάδα της Αλεξανδρούπολης, με τον Πελτέκη να σουτάρει και τον Καλογεράκη να αποκρούει σε κόρνερ. Ένα λεπτό μετά ο Ξανθόπουλος θα σουτάρει από πλευράς Λαγκαδά και η μπάλα θα περάσει δίπλα απ’ το δεξί δοκάρι του Συριτούδη.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μία αλλαγή για κάθε ομάδα, με τους Μαμούτ και Παπαναστασίου να περνάνε στη θέση των Πελτέκη και Κράβαρη αντίστοιχα. Στο 48’ ο Συριτούδης θα μπλοκάρει το μακρινό σουτ του Παναγιωτούδη, ενώ 4 λεπτά αργότερα το σουτ του Γωνιάδη θα εξουδετερωθεί από τον Καλογεράκη. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο γκολκίπερ του Εθνικού θα αποκρούσει την προβολή του Ξανθόπουλου, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 68’ θα βρεθεί μόνος του απέναντι στην εστία, αλλά δεν θα βρει στόχο. Την ίδια κατάληξη θα έχουν και τα σουτ των Βασαΐτη και Μαμούτ στο 70’ και 72’ αντίστοιχα.

Στο 74’ ο Λαγκαδάς θα ανοίξει το σκορ, με τον Λεμονή να βγαίνει τετ α τετ με τον Συριτούδη και να πλασάρει εύστοχα για το 0-1. Έξι λεπτά μετά θα έρθει και το τελειωτικό χτύπημα στον Εθνικό, με τον Παναγιωτούδη να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα από κοντά.

Αξίζει να σημειωθεί πως η προσέλευση του κόσμο σου γήπεδο ήταν για ακόμα μία Κυριακή πολύ μικρή. Μετά από αυτό το ματς ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έμεινε στους 14 βαθμούς και ο Λαγκαδάς έφτασε τους 13.

Διαιτητής: Κουμπαράκης

Βοηθοί: Χατζημωυσιάδης, Κούλα

Συνθέσεις:

Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Κώστας Βουρδόγλου): Συριτούδης, Θάνος, Τσαμουρλίδης, Παρασκευάς, Μπαρμπαγιάννης, Χελιδόνης (75’ Αμπραχαμιάν), Πελτέκης (46’ Μαμούτ), Τορομανίδης, Ερκάν, Τσέκος (65’ Σιμιτσάκης), Γωνιάδης.

Λαγκαδάς (Ιερόθεος Γιαμουρίδης): Καλογεράκης, Βασαΐτης, Πολίτης, Λαβιδάς, Σακκαλής, Καρασταύρου, Ξανθόπουλος (83’ Αθανασίου), Παναγιωτούδης (89’ Σαράφογλου), Κράβαρης (46’ Παπαναστασίου).

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα:

 

Ρεπορτάζ – Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

 

Προηγούμενο άρθροΡωσικό αντιτορπιλικό άνοιξε πυρ κατά τουρκικού σκάφους στο Β.Αιγαίο!
Επόμενο άρθροΚ. Βουρδόγλου: «Υπάρχει πρόβλημα στην ομάδα, λείπει η πίστη και η ψυχολογία»