Τον πρώτο του επίσημο αγώνα για το 2016 δίνει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης φιλοξενώντας αύριο στις 7 τον Άρη.

Το Δελτίο Τύπου του ΤΑΑ για το ματς:

Παραδοσιακά οι αναμετρήσεις του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του Άρη είναι αμφίρροπες και το ίδιο προβλέπεται να γίνει και τώρα που ισοβαθμούν στην 8η θέση με 12 βαθμούς (12η αγωνιστική, 13/1, 19.00, Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Στεργιόπουλος).

Ο Εθνικός στον Α΄γύρο τερμάτισε στην 9η θέση που ήταν κάτω από τον αρχικό σχεδιασμό. Η διοίκηση ενίσχυσε τη ομάδα με την απόκτηση των Μιχαήλοβιτς, Φόγιερ που έκαναν ντεμπούτο στο τελευταίο ματς του Α΄γύρου, ενώ στην αναμέτρηση με τον Άρη θα υπάρχει κι άλλο νέο πρόσωπο. Πρόκειται για τον βραζιλιάνο διαγώνιο Ιγκόρ Γκουιλέν Γκονζάλβες ο οποίος έφτασε στην Αλεξανδρούπολη το Σάββατο και έχει αφήσει καλές εντυπώσεις στον Μουστακίδη.

Ο Γκονζάλβες είναι γεννημένος 4 Ιανουαρίου 1988 στο Σάο Πάολο, έχει ύψος 1.98 και θα αγωνιστεί εφόσον ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες για τη μεταγραφή του.

«Οι αγώνες με τον Άρη είναι πάντα ντέρμπι. Το ότι ενισχυθήκαμε δεν σημαίνει πως θα μεταμορφωθούμε. Η ομάδα χρειάζεται δέσιμο αλλά δεν υπάρχει και χρόνος. Πρέπει να κάνουμε όλοι την υπέρβαση μας για να φέρουμε την ομάδα και πάλι στο σωστό δρόμο στο πρωτάθλημα», πρόσθεσε ο Μουστακίδης.

Ανακοίνωση σχετικά με τη μετακίνηση φιλάθλων στον αγώνα βόλεϊ ανδρών με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης την Τετάρτη 13/1 εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Άρης.

Αναλυτικά:
«Εν όψει του αγώνα βόλεϊ ανδρών με τον Μ.Γ.Σ. Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη την Τετάρτη 13/1 στις 19:00 ο Α.Σ. ΑΡΗΣ-ΤΑΠ ενημερώνει τους φιλάθλους του ότι, σύμφωνα με την απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων δεν επιτρέπεται και γι’αυτό δεν θα διατεθούν εισιτήρια στον Α.Σ ΑΡΗΣ-ΤΑΠ».

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωσε Γκουιλέν ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Επόμενο άρθροΔείτε το ψήφισμα των παραγωγικών φορέων του νομού Έβρου με θέμα το ασφαλιστικό