Όπως αναφέρει ο Διοικητής του  Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης ανακοίνωσε  Ευάγγελος Ρούφος:
Το ειδικό οδοντιατρείο θα λειτουργεί υπό την εποπτεία του Διευθυντή της Αιματολογικής Κλινικής του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης, Καθηγητή Αιματολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Ιωάννη Κοτσιανίδη, και τη συνέργεια της οδοντιάτρου Ιωάννας Λ. Καραγιάννη η οποία αιτήθηκε την παροχή εθελοντικής εργασίας για εκπαιδευτικούς σκοπούς και εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του νοσοκομείου.
Η κ. Καραγιάννη διαθέτοντας εικοσαετή κλινική εμπειρία και εξειδικευμένες γνώσεις στην οδοντιατρική πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία των ογκολογικών ασθενών, συνεργάζεται ήδη από τον Απρίλιο του 2021 με την Αιματολογική κλινική του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης, με στόχο την ολιστική διαχείριση της στοματικής υγείας των ογκολογικών ασθενών.
Ήδη, ασθενείς με βαρύτατες νόσους όπως η οξεία λευχαιμία και το πολλαπλό μυέλωμα, που προκάλεσαν σοβαρά οδοντιατρικά προβλήματα, αντιμετωπίστηκαν επιτυχώς σε συνεργασία με το Τμήμα Διαγνωστικής & Θεραπευτικής Ακτινολογίας του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης.
“Η πολύ σημαντική αυτή εξέλιξη, εν μέσω πανδημίας, ενισχύει τις υπηρεσίες αλλά και υπενθυμίζει τις μεγάλες δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης που έχει το τριτοβάθμιο Νοσοκομείο του τόπου μας
Προηγούμενο άρθροΠανηγυρίζει το Ιερό Παρεκκλήσιο των Αγίων Αποστόλων στα Νέα (Β’) Κοιμητήρια Αλεξανδρουπόλεως
Επόμενο άρθροΚόκκινους κάδους για μάσκες και self-test τοποθέτησε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης