Με περισσή λαμπρότητα και με κάθε ιεροπρέπεια η Αποστολική Εκκλησία της Αλεξανδρουπόλεως , τίμησε την Ιερά Μνήμη του Αγίου ενδόξου Ιερομάρτυρος Ανθίμου, Επισκόπου Νικομηδείας, ημέρα κατά την οποία άγει τα ονομαστήρια του, ο Σεβ. Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Άνθιμος. 

Το πρωί της Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019 τελέσθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου Αλεξανδρουπόλεως Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης κ.κ. Ανθίμου και συμπροσευχομένων των Σεβ. Μητροπολιτών: Διδυμοτείχου , Ορεστιάδος και Σουφλίου κ.κ. Δαμασκηνού και  Αλμά – Ατά και Καζακστάν κ.κ. Αλεξάνδρου (Ιεράρχης της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας)
Αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία στο Επισκοπείο , ο Σεβ. Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως δέχθηκε τις ευχές των αρχόντων και του λαού που συνέρρευσε για να του ευχηθεί.
Ιδιαίτερη στιγμή της εορτής που αξίζει να αναφερθεί… η παρουσία και οι ευχές των παιδιών από την Ι.Μ. Δημητριάδος που βρίσκονται στις κατασκηνώσεις της Ι.Μ. Αλεξανδρουπόλεως

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Έβρου μαζί με την βουλευτή και τομεάρχη Μακεδονίας – Θράκης Δώρα Αυγέρη στη Σαμοθράκη
Επόμενο άρθροΑρθρο του Ηλία Σ. Τζιώρα: 15 χρόνια ποιμαντορίας ενός Ιεράρχη του 21ου αιώνα. Άξιος!