Έβρος: Ζεύγος ελικοπτέρων Kiowa, επιτηρεί από χθες στον ακριτικό Έβρο και συγκεκριμένα την περιοχή του ποταμού, όπου βρίσκονται οι μονάδες της πρώτης γραμμής, τα φυλάκια και τα παρατηρητήρια του στρατού μας.

Του Ηλία Προύφα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kranosgr, λίγες ημέρες πριν την επίσημη έξοδο του Αμπντουλ Χαμίτ Χαν, στην Ανατολική Μεσόγειο και κάτω από άκρα μυστικότητα, δύο ελικόπτερα Kiowa, μεταφέρθηκαν στην Αλεξανδρούπολη προς ενίσχυση των εκεί δυνάμεων του Δ’ΣΣ.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Διοικητή 1ης Στρατιάς, Αντιστράτηγου Άγγελου Χουδελούδη, ο οποίος έχοντας τη στήριξη και έγκριση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, έδωσε εντολή στον Ταξίαρχο Διοικητή της 1ης ΤΑΞΑΣ, Γιάννη Χειμαριό, για μετακίνηση των δύο ελικοπτέρων στον Έβρο.

Έτσι από σήμερα οι Ένοπλες Δυνάμεις της περιοχής, μετά και την αποστολή κομάντος από το Στρατηγό Χουδελούδη, ενισχύονται ακόμη περισσότερο.

Η viral φράση του Στρατηγού Χουδελούδη, τον περασμένο Ιουνίιο, στο πεδίο βολής ΑΣΚΟΣ – ΠΡΟΦΗΤΗΣ, την ώρα που γινόταν παραβιάσεις στο Αιγαίο ότι, ”Εμείς θα δείξουμε πράγματα που θέλουμε οι άλλοι να τα δουν. Αυτά που δεν θέλουν να πάθουν, θα τα δουν. Είμαστε εδώ και τους περιμένουμε!”, παραμένει επίκαιρη…

ΠΗΓΗ kranosgr.com

Προηγούμενο άρθροΥΠΕΝ: Αρχίζει η οικολογική αποκατάσταση του Εθνικού Πάρκου Δάσους Δαδιάς
Επόμενο άρθροΦωτιά (τρίτη φορά το τελευταίο χρονικό διάστημα) ξέσπασε στην περιοχή των Λαβάρων