Home ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Ελληνική Λύση: Πρώτη δικαίωση των κατοίκων του Έβρου η οπισθοχώρηση της κυβέρνησης...

Ελληνική Λύση: Πρώτη δικαίωση των κατοίκων του Έβρου η οπισθοχώρηση της κυβέρνησης στο θέμα επέκτασης του ΚΥΤ – Συνεχίζουμε μέχρι την τελική δικαίωση, την οριστική απομάκρυνση του ΚΥΤ απο το Φυλάκιο Έβρου

ΔΕΥΤΕΡΑ 01 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΩΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ Η ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΟΥ Κ.Υ.Τ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ, ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ Κ.Υ.Τ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΕΒΡΟΥ

Η κυβέρνηση βλέποντας ότι καταρρέουν τα εκλογικά ποσοστά της στον Έβρο και αντιλαμβανόμενη ότι οι αγώνες των κατοίκων δεν σταματούν αποφάσισε να αναιρέσει την απόφαση διεύρυνσης του ΚΥΤ στο Φυλάκιο Έβρου.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα στον αγώνα αυτό και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο πλευρό των κατοίκων μέχρι την οριστική απομάκρυνση του ΚΥΤ του οποίου η ύπαρξη πίσω από την γραμμή άμυνας συνιστά μέγιστο εθνικό κίνδυνο.

Μπορεί να κερδήθηκε μία μάχη, οι Έλληνες όμως κατανοούν στην πλειοψηφία τους ότι η μοναδική λύση είναι η πρόταση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ: Άμεση εκκένωση των νησιών του Αιγαίου και του Έβρου από τους παράνομους μετανάστες και μεταφορά τους σε οργανωμένες δομές ακατοίκητου νησιού, μέχρι την οριστική απέλαση τους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Exit mobile version