ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΦΘΑ ΝΤΟΥΜΑ ΚΑΙ ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΓΚΡΑΤΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ!!!

Στο Γκρατς της Αυστρίας βρέθηκαν οι κολυμβητές μας Γιώργος Πεχλιβανίδης του Σταύρου και Βαγγέλης Ντούμας με τα χρώματα  της Εθνικής Ομάδας, μία πρόκριση που πήραν αφού ήταν οι καλύτεροι κολυμβητές της χώρας μας στην κατηγορία τους(16-18 ετών).

Αγωνιζόμενοι 2 μέρες(6-7/4/24) κατάφεραν να δοκιμάσουν τα αγωνίσματά τους με μεγάλο συναγωνισμό από κολυμβητές εθνικού επιπέδου από την Σλοβενία, την Τουρκία, την Πορτογαλία, την Σλοβακία, την Ολλανδία, την Αυστρία, την Ουκρανία, την Κροατία, την Ουγγαρία, την Τσεχία, την Πολωνία, την Σερβία, το Ισραήλ , την Κύπρο, την Βουλγαρία και την Ελλάδα.

Τα αποτελέσματά τους καταδεικνύουν  την καλή αγωνιστική τους κατάσταση, ενδεικτικό της πρόκρισής τους στην Εθνική Ομάδα.

Ειδικά τα μετάλλια του Βαγγέλη Ντούμα(ασημένιο στα 100μ πρόσθιο και χάλκινο στα 200μ πρόσθιο), δείχνουν την προσήλωσή του στον στόχο που είναι το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων. Και τα δύο παιδιά μας όμως συνεχίζουν με τις εμφανίσεις τους στη Εθνική να μας κάνουν περήφανους στην Αλεξανδρούπολη!

 

Προηγούμενο άρθροΣτρατηγικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης του Έβρου – Προτάσεις Γιάννη Φαλέκα
Επόμενο άρθροΠΓΝΑ: Αποτίμηση των αποτελεσμάτων των 3 χρόνων δράσης του Πανελλήνιου Προγράμματος για την Πρόληψη και τον Έλεγχο των Νοσοκομειακών λοιμώξεων και της Μικροβιακής αντοχής