Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης ενημερώνει τα μέλη του για τα προληπτικά μέτρα κατά της διασποράς κορωναϊού COVID-19 στους χώρους εργασίας.

Οι επιχειρηματίες και εργαζόμενοι οφείλουν να ακολουθούν τις οδηγίες ατομικής υγιεινής και ταυτόχρονα να φροντίζουν ώστε οι οδηγίες αυτές να τηρούνται και από τους επισκέπτες.

Οδηγίες προς επιχειρηματίες:

  • Εξυπηρέτηση των πελατών από τους εργαζόμενους με την χρήση γαντιών μιας χρήσης και προμήθεια γαντιών στους πελάτες για την αποφυγή εξάπλωσης της νόσου στα είδη του καταστήματος.
  • Οι εργαζόμενοι και οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιούν αντισηπτικό αλκοολούχο διάλυμα (περιεκτικότητας 70% σε αλκοόλη) ή χαρτομάντιλα με αλκοόλη.
  • Χρήση των μολυβιών, των στυλό, των μαρκαδόρων και άλλων προσωπικών αντικειμένων καθώς και πληκτρολογίου, ποντικιού των ηλεκτρονικών υπολογιστών, τηλεφωνικών συσκευών, φωτοτυπικών μηχανήματα με γάντια μιας χρήσης.
  • Χρήση προστατευτικής μάσκας στον χώρο της επιχείρησης τόσο για τους πελάτες όσο και για τους υπαλλήλους που εμφανίζουν συμπτώματα κρυολογήματος.

Με εκτίμηση

Η Πρόεδρος
Κουρμπανιάν Βίβιαν

Ο Γενικός Γραμματέας
Κουρτίδης Γεώργιος

Προηγούμενο άρθροΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για την εξυπηρέτηση των μελών του Επιμελητηρίου Έβρου
Επόμενο άρθροΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης & Ελέγχων Νομού Έβρου