Η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, δέχτηκε την Παρασκευή στο Διοικητήριο, την επίσκεψη του Υφυπουργού Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ κ. Αλέξανδρου Χαρίτση και του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ κ. Παναγιώτη Κορκολή.

Στη συζήτηση που ακολούθησε, η ΥΜΑΘ ενημέρωσε τον κ. Χαρίτση και τον κ. Κορκολή για τα ιδιαίτερα θέματα της οικονομίας της Μακεδονίας και της Θράκης και συζητήθηκε η πορεία υλοποίησης των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ που θα ενισχύσουν τις τοπικές αγορές.

Τέλος, συζητήθηκε ο ρόλος που το ΥΜΑΘ καλείται να διαδραματίσει στην επόμενη φάση του Αναπτυξιακού Νόμου και της νέας προγραμματικής περιόδου.

Μετά το τέλος της συνάντησης, η Υφυπουργός δήλωσε:

«Είχαμε μια εποικοδομητική συνάντηση με τον Υφυπουργό Οικονομίας, με κύριο θέμα την άμεση ανάγκη παραγωγικής και αναπτυξιακής ενίσχυσης της Μακεδονίας και της Θράκης. Ο τόπος μας έχει τις προϋποθέσεις για να αποτελέσει κεντρικό άξονα παραγωγής, φτάνει να του δοθούν τα κατάλληλα αναπτυξιακά ερείσματα και ερεθίσματα. Το αναβαθμισμένο ΥΜΑΘ θα διαδραματίσει κεντρικό ρόλο στο να δοθούν οι απαραίτητες ωθήσεις που χρειάζονται οι τοπικές αγορές της Μακεδονίας και της Θράκης, αλλά και στην περαιτέρω διεύρυνση των σχέσεων με τις γειτονικές χώρες, με τις οποίες καλούμαστε να αναπτύξουμε αμφίδρομες συνεργασίες.»

Προηγούμενο άρθροΚήρυξαν ανεπιθύμητο τον Καμμένο οι ξενοδοχοϋπάλληλοι
Επόμενο άρθροΞεκινάει “τσουνάμι” κατασχέσεων και πλειστηριασμών