Η “Εγνατία Οδός Α.Ε.” ενημερώνει τους χρήστες του αυτοκινητόδρομου ότι λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων  σημειώνονται αποκλεισμοί σε Ανισόπεδους Κόμβους του αυτοκινητόδρομου της Εγνατίας Οδού.

Κατά τους αποκλεισμούς αυτούς και ύστερα από σχετικές αποφάσεις της Τροχαίας, ισχύουν ιδιαίτερες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. 

Δείτε αναλυτικά τις εκτροπές στο διαδραστικό χάρτη του συστήματος “Γεωπύλη-Εγνατία Οδός ΑΕ http://geoportal.egnatia.gr στο σύνδεσμο http://geoportal.egnatia.gr/wageoportal/apps/Solutions/s2.html?appid=ce2a2eb05ff04a64a227087232b4b72e

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν μέχρι να ανακληθούν με νεώτερες αποφάσεις της Τροχαίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή στις υποδείξεις της Τροχαίας και του προσωπικού συντήρησης και λειτουργίας του αυτοκινητόδρομου.

Από το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων & Υποδοχής Πολιτών

1. Λόγω αποκλεισμού του Α/Κ Κερδυλίων, η κυκλοφορία από Θεσ/νίκη προς Αλεξ/πολη εκτρέπεται από τον αυτοκινητόδρομο στον Α/Κ Ασπροβάλτας και εισέρχεται στον αυτοκινητόδρομο στον Α/Κ Στρυμόνα.Η κυκλοφορία από Αλεξ/πολη προς Θεσ/νίκη, εκτρέπεται από τον αυτοκινητόδρομο στον Α/Κ Στρυμόνα και εισέρχεται στον αυτοκινητόδρομο στον Α/Κ Ασπροβάλτας.

2. Λόγω αποκλεισμού του Α/Κ Χρυσούπολης, η κυκλοφορία από Θεσ/νίκη προς Αλεξ/πολη εκτρέπεται από τον αυτοκινητόδρομο στον Η/Κ Πέρνης και εισέρχεται στον αυτοκινητόδρομο στον Α/Κ Βανιάνου. Η κυκλοφορία από Αλεξ/πολη προς Θεσ/νίκη, εκτρέπεται από τον αυτοκινητόδρομο στον Α/Κ Βανιάνου και εισέρχεται στον αυτοκινητόδρομο στον Α/Κ Άσπρων Χωμάτων.

3. Λόγω αποκλεισμού στα Διόδια Μαλγάρων, η κυκλοφορία από Θεσ/νίκη προς Βέροια εκτρέπεται από τον αυτοκινητόδρομο στον Α/Κ Αξιού και εισέρχεται στον αυτοκινητόδρομο στον Α/Κ Αλεξάνδρειας/Νησελίου. Η κυκλοφορία από Βέροια προς Θεσ/νίκη εκτρέπεται από τον αυτοκινητόδρομο στον Α/Κ Αλεξάνδρειας/Νησελίου και εισέρχεται στον αυτοκινητόδρομο στον Α/Κ Αξιού ή στον Α/Κ Ιωνίας.

Προηγούμενο άρθροΣταυράκογλου Σταύρος : ‘Το νέο ΕΣΠΑ δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες του Έβρου’
Επόμενο άρθροΠρόταση ψηφίσματος συμπαράστασης αγροτών