Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Θράκης υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας διοργανώνει την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 06.00 μ.μ. , στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης (δίπλα από τον Ι. Ν. Αγ. Νικολάου) ενημερωτική εκδήλωση για τους μαθητές και τις μαθήτριες όλων των Λυκείων της Αλεξανδρούπολης.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να είναι υποψήφιοι στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2018 για την εισαγωγή σε Στρατιωτικές ΣχολέςΣχολές Αστυνομίας , Σχολές Πυροσβεστικής , Σχολές Πυροσβεστικής και η είσοδος σε αυτήν είναι ελεύθερη. Πραγματοποιείται δε ενόψει των δηλώσεων συμμετοχής των μαθητών στις Πανελλήνιες εξετάσεις που γίνονται τον Φεβρουάριο κάθε έτους.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι οι υποψήφιοι των σχολών αυτών να ενημερωθούν από ανώτατα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, της Ελληνικής Αστυνομίας , του Πυροσβεστικού Σώματος και του Λιμενικού Σώματος για τις απαιτήσεις που υπάρχουν όχι μόνο κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους, αλλά και κατά την επαγγελματική τους σταδιοδρομία μετά την αποφοίτησή τους.

Με εκτίμηση,

το Δ.Σ. του  Σ.Ε.Φ. ΘΡΑΚΗΣ

Προηγούμενο άρθροO Σύλλογος Καππαδοκών Ν. Έβρου «ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ» τίμησε τον Όσιο Δημήτριο εκ εκ Μυστίου, έκοψε την Βασιλόπιτα του & βραβεύεσαι τα παλαιότερα Δ.Σ.
Επόμενο άρθροΤο Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αλεξανδρούπολης έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα