Ένας Εθνικός Αλεξανδρούπολης ανήμπορος να επιστρέψει στο ματς όταν το σκορ ξέφευγε, γνώρισε την δεύτερη φετινή εντός έδρας ήττα του με 3-0 από τον καλύτερο στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού Παμβοχαϊκό.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 1-0 με 25-20, ενώ πήραν το δεύτερο πιο δύσκολα με 25-27. Στο 3ο σετ τα πράγματα ήταν σαφώς πιο εύκολα για την ομάδα του Γιώργου Χριστόπουλου καθώς το 25-14 δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης.

Οι Εβρίτες είχαν και πάλι πρώτο σκόρερ τον Λούκα Σούλαγιτς με 15 πόντους, αλλά αυτό δεν έφτασε για να πάρουν έστω ένα σετ. Πρώτος σκόρερ του Παμβοχαϊκού και του αγώνα ο Κάιο με 19, ενώ τα μπλοκ ήταν 11-9 υπέρ της ομάδας από το Βραχάτι.

Στην κερκίδα του «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» βρέθηκε και παρακολούθησε το ματς ο Σέρβος Νίκολα Μιγιαήλοβιτς που επέστρεψε στον Εθνικό και τη Δευτέρα 7/12 πραγματοποίησε και την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα.

Συνθέσεις:

Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Σάκης Μουστακίδης): Δαλακούρας Κ., Σούλαγιτς, Τουρανιάνιν, Κασαμπαλής, Κιόσης, Δαλακούρας Α., λ- Δαρίδης

Αλλαγές: Βλαχόπουλος, Ίλιτς, Χαραλαμπίδης, Τσέλιος.

Παμβοχαϊκός (Γιώργος Χριστόπουλος): Δημητριάδης, Γκρόενβελντ, Γιάνσεν, Ροντρίγκο, Πελεκούδας, Κάιο, λ- Εφραιμίδης

Αλλαγές: Γεωργίου, Παπαδόπουλος, Παναγιωταράς.

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα:

Φωτογραφίες: Γιάννης Ναλμπάντης

Ρεπορτάζ – Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

 

Προηγούμενο άρθροΜε απόλυτη επιτυχία η άσκηση πυρκαγιάς στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης
Επόμενο άρθρο26 Δήμαρχοι λένε όχι στην εξόρυξη χρυσού